Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

PLAYING WITH TOMORROW'S POST

Tröttmössa!

Haha, ja nu är jag officiellt en tröttmössa! Morgondagens post är klart, jobbdag klar, städning hemma klart och nu förtjänar jag att få krypa upp i soffan och glutta på film! Saknar min fantastiska man som nu åkt tillbaka till Argentina:( Det kommer bli en lång höst utan honom så tur nog har vi Facetime och så har jag massa roligt jobb på G. Efter allt det väntar en lååååång semester med min prins!

I morgon är det dags för Hud- och Kosmetikmässan i Kista! Ska bli kul att träffa massa bransch-folk och gå runt och kika på montrar. Sedan väntar ett event med Isadora… Full rulle.. så därför säger jag Go’ natt nu! 🙂 Puss

/Haha, Oh yes I am now officially the most exhusted woman on earth;) ! Tomorrow’s post is done , full work day accomplished, cleaning the home done and now I deserve to enjoy the couch and watch a movie! Miss my amazing man that now have been traveling back to Argentina 🙁 It will be a long fall without him but lucky enough, we have facetime & I have lot’s of fun work during this season. But in a few months and after all the waiting I will take a looooong vacation with my prince!

Tomorrow it’s time for the Skin- and Beauty Fair in Kista! Will be fun to meet a lot of people and walk around and look at all the brands. Then their is an Event with Isadora during the evening… Busy busy .. so therefore I say Good nighy to you darlings! 🙂 XO See u tomorrow!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Makeup by Linas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Petra Tungården
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  By Momo
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind