Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TWISTED BEACH HAIRRASTLÖS PÅ STRANDEN?

Det här med skandinaviskt spikrakt hår! Är det någon som känner igen det? Att tvinna håret på stranden är en klockren aktivitet när man solar för dig som är beautynörd! Jag har först och främst alltid med mig en Wetbrush så att jag kan borsta igenom håret efter att jag badat. Sen så börjar jag tvinna, låter håret torka och sedan släpper jag ut det jag tvinnat. Vips så får håret fina naturliga vågor och håret ser plötsligt ganska okej ut efter stranden. åh, jag önskar att jag var på playan just nu!

/Twisting your hair can be a great activity if you’re restless at the beach and if you are a beauty nerd like me haha! Make sure to brush your hair gently after the bath & then twist thin portions of your hair. Make it dry in the sun and then release the hair you twisted. Voila, straight hair turned into a hair with natural waves;)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Makeup by Linas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  By Momo
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Man
  Niklas Berglind