Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SECRET FOOD ESCAPE


Pic borrowed from dinnerreviews.com


Pic borrowed from designapplause.com


Beautiful Lincoln road…

LJUVLIGA JUVIA!

Efter sommaren kommer alltid en period av hård intensiv träning…sommarmaten har varit alldeles för god och många lata dagar har det blivit. Kan inte sluta drömma mig tillbaka till Miami och all den goda mat vi åt!

En utav favorit restaurangerna i Miami heter Juvia! Den ligger på Lincoln Road, Miami Beach, högst upp i en utav höghusen. Här har du utsikt över hela Miami Beach och restaurangen serverar både god mat och en topp lyxig atmosfär

Jag är själv ett stort fan av det japanska köket och på Juvia skulle man kunna säga att maten både har en Japansk, Fransk och Peruiansk tvist! Om ni besöker restaurangen måste jag bara tipsa om deras ”Fisk Ceviche” Mumma!!  

/Late summer meens a period of hard intense training … the summer food has been quite good and it has been many lazy days if I´m going to be honest with you. Can’t stop dreaming myself back to Miami and all the good food we ate there!

One of my favorite restaurants in Miami is called, Juvia! It’s located on Lincoln Road, Miami Beach, at the top of one of the tower blocks. Here you have a view over Miami Beach and the restaurant serves good food and a top luxury atmosphere!

I’ve always been a big fan of the Japanese cuisine and Juvia has both a Japanese, French and Peruian twist of the food! If you visit the restaurant, I must tell you that their ”Fish Ceviche” is amazing!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Makeup by Linas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  By Momo
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind