Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

THIS VACATION WILL CHANGE ME…

Ja, det tar ett par dagar att lugna ner sig ordentligt på semestern. Självklart kan man bli lugn och harmonisk utav att resa värld och rike runt också men…ingenting är som att komma hem till sina rötter.

Har spenderat 10 fantastiska dagar i Småland! Jag har varit på familjens landställe både på Öland och i Figeholm ochvarit runt min familj. Här hämtar jag verkligen kraft till hösten… 

…men det har varit annorlunda den här semestern. Det har varit känslosamma dagar då de har skillt sig lite från tidigare år. Jag har tyvärr blivit påmind om att livet är skört och i kontrast har jag även fått följa de första dagarna i en ny liten människas liv, vilket har varit fantastiskt. 

Det har fått mig att fundera mycket på vad som är viktigt. Alla har vi nog sånna stunder i livet, speciellt efter att vi fått tillfället att vara i lugna miljöer med sig själv. Komma i kapp liksom.

Nu börjar rutinerna hemma i Stockholm igen. Som jag längtat ändå! Jag är så taggad inför hösten och ska använda all min kraft till att skapa mera roligt… 

..och när det blir riktigt stressigt då kommer jag att blunda och ta mig tillbaka till då jag satt och fiskade vid bryggan. Sedan ska jag andas in den färska havslukten som doftar så där som man minns från när man växte upp. Det kommer få mig att bli harmonisk igen.

Ta vara på varandra…nu kör vi!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Makeup by Linas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  By Momo
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Man
  Niklas Berglind