Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

IN LOVE WITH MAKEUP GEEK COSMETICS

FÖRVARINGS TIPS!

Här får ni en glimt av senaste tillskottet av mina Makeupgeek-produkter. Vilken överraskning blev så fruktansvärt glad att jag hoppade rakt upp! Jag gillar det här märket som attans. Deras ögonskuggor ligger absolut i samma klass som Mac eller Makeupstore. Om inte, nästan lite bättre.

Blev extra glad att jag äntligen fick testa Z-paletten, som jag sneglat på ett bra tag. Inte handlat någon då jag har haft bra paletter från Mac men dessa är ju så tunna och lätta! Samt har magnetbotten! Paletten Large ligger runt 200 Kr och finns bland annat på beautybay.com! Fri frakt dessutom! Jag ska ta och beställa fler idag så jag kan lägga in alla mina nya Anastasia skuggor! Kram på er

/I´m just so in love with my new products from Makeupgeek! I definetely feel that they are in the same quality range as Mac and Make Up Store! Awesome! I also got extremely happy to finally try the Z-palette…I haven’t been buying them due to all my mac-palettes I bought last year but today I´m going to order some Z-palettes where I´m going to place all my Anastasia Palettes in! Excited! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Makeup by Linas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  By Momo
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Man
  Niklas Berglind