Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

WEEKEND DRAMA!


My beautiful Friend Nathalie turned 30 years young this weekend. It was an amazing party!


It was so nice meeting all my friends at one place!


Swedish summer means clothes on this year, unfortunatelly!


Delicious food on the table!! Pulled pork with side dishes!


Beautiful people that I haven´t met for so looong!

Nathalie got a beautiful necklace from ”Syster P” from us!


On their way to the hospital…

…and out comes the best thing that ever happen! This amazing baby boy! I became an aunt!! God, I can’t belive I felt his foot kicking in my sisters stomach a few hours earlier and now he’s out! It´s incredable!

Vilken helg jag varit med om haha helt galet. Vi landade i Sverige sent i torsdags, upp tidigt för en bilresa ner till Oskarshamn, upp kl 07.00 för bröllops jobb, kl 12 mötte jag min syster som skulle handla sista sakerna för sin förlossningsväska (hon hade 3 veckor kvar till beräknat datum). Sedan var det dags att fira min bästis Nathalie som fyllde 30…vad händer? JO, min systers vatten går när vi gör oss i ordning!

Full kaos, glädje och panik. Barnet är på väg!!! Medan allt detta händer har jag den värsta jetlagen jag någonsin haft (den håller fortfarande i sig btw) Haha. Dra på trissor vilken helg! Den resulterade i alla fall i världens bästa minnen! Jag blev moster! Min syster blev mamma och min svåger pappa! Jag är så glad så att jag spricker!!! Nu vidare till Öland till vår sommarstuga! Puh, jag behöver semester från semester!

/What a weekend! I really need some rest after this vacation haha. Full action after Usa. We travelled down to the south of Sweden, up early for a wedding work, then meeting my sister so we could prepare our self for my besties 30th’s birthday.

Then what happen! My pregnant sisters water broke! Oh lord, totally chaos, happiness & confusion. The baby was really planing to come out 3 weeks earlier than the due date! The weekend ended up to be one of the best ever. I became an aunt! Meanwhile I´m had a terrible jet lag! Wihoooo!!!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Makeup by Linas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  By Momo
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind