Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ROAD TRIP BAHIA HONDA BEACH

Här har ni några glimtar från vår road trip ner till Key West, i sydöstra Usa. Längst med vägen passerar men en lång sträng med ungefär 1700 öar. De börjar vid Floridahalvöns sydligaste udde (24 Km söder om Miami) och svänger sedan sydväst ut mot Key west. Vilket fantastiskt landskap!

Längst med alla de oändliga broar som leder genom öarna går en gammal bro/väg sidledes. Den ser ni på den 3:e bilden. Vissa delar är jätte ruttna och borttagna andra används fortfarande som promenadstråk. I vilket fall är det lite charmig att se den längst med vägen.

Bilderna ovan är tagna på en utav öarna, Bahia Honda, som har ett litet naturområde som erbjuder härlig snorkling och promenader. Om ni någon gång ska åka mot Key West rekommenderar jag att stanna här på Bahia Honda Beach!

Trevlig helg, fina!

/Here you have some glimpses from our road trip down to Key West, in the southeastern United States. Along the way you will pass a long string of about 1700 islands. They start at Florida peninsula’s southernmost point (24 Km (Swe Km) south of Miami) and then turns southwest towards Key West. What a fantastic landscape!

Allong the bridges leading through the islands is an old bridge that goes sideways the whole way (3rd picture). Some parts are really rotten and taken away but some parts are still used for walks & fishing. How ever, it’s pretty charming to see it alonge the route.

The pictures above are taken on one of the islands, Bahia Honda, which has a small nature area that offers great snorkeling and walking. If you ever want to go to Key West, I recommend to stop here at Bahia Honda Beach!

Happy holidays!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Makeup by Linas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind