Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FEELS GOOD TO BE BACK, MIAMI


Det kan svänga rejällt när det kommer till vädret här. Det är smällar man får ta med ett tropiskt klimat.

I lördags kom vi tillbaka ”hem” till underbara Miami! Inte hunnit skriva det tror jag:) Tog oss direkt till Miami Beach där vi la oss och stekte i solen. I Miami ska vi stanna till den 8:e…sen blir det småland en vecka. Sicken kontrast va? Haha! 

Nu väntar underbara dagar med sjukt god mat, shopping, träning och härligt sällskap i solen….men resgalna som vi är så tar vi bilen redan i morgon bitti för en dagstur till KEY WEST. En dröm att få åka dit och kan inte vänta tills jag får visa er bilder därifrån! Det ska tydligen vara som att åka till karibien. Puss på er tills dess!

/Last Saturday we came back ”home” to the gorgeous Miami! Haven’t had the time to write it here, I think 🙂 We went straight to Miami Beach for getting us fried up in the sun. In Miami, we will stay until the 8th … then we will go back to my hometown in Småland for one week. Such a contrast huh? Haha!

Now, we have wonderful days ahead uf us with good food, shopping, work out and great company in the sun …. but as crazy as we are in travelling we will actually take the car already in the morning for a day trip to Key West. A dream to go there and can not wait until I can show you pictures from there! It will apparently be like going to the Caribbean. Hugs to you until then!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Makeup by Linas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  By Momo
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Petra Tungården
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind