Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BEACH BLONDE BY JOHN FRIEDA

NEWS FROM JOHN FRIEDA

…ja i alla fall nyhet för oss i Norden då vi äntligen fått tillgång till deras kultförklarade hårvårdserie Beach Blonde som sålts på Åhléns sedan i april! I samarbete med John Frieda har jag testat serien en vecka innan semestern samt så använder jag det varje dag här borta i Usa nu på semester… 

/ … well, news for us in Scandinavia because we finally got access to the Beach Blonde series (sold at Åhléns since April!) In a collaboration with John Frieda, I have tested the series a week before my holiday, and I still use it every day here in Us on my the vacation …

Serien är framtagen med naturliga och vitaminrika växter från havet och ska ta fram ”en naturlig beach look” året runt! Jag vill understryka att serien INTE ENDAST ÄR FÖR BLONDINER så är du brunett..fortsätt läs:)

/The series is produced with natural and vitamin-rich plants from the sea and should develop ”a natural beach look” all year around! I want to emphasize that the series is not just for blondes, so if you are brunett.. go on reading 🙂 BUT if you want to read it in english please press the translation button to the right on this page…XO!

Vad har jag testat FRÅN JOHN FRIEDA?

Beach Blonde Cool Dip Purifying Shampoo, Pris 99 Kr:
Detta är ett kylande och uppfriskande schampo med mentol som rengör på djupet. Det innehåller sjogräsextrakt som reparerar värrmeskadat hår och så förbereder det och gör håret följsamt för att få en fin beachlook.

Vad tyckte jag om schampot?
Underbart schampo att ha i en semestermiljö där håret utsätts för mycket sol. Känns bra när man efter en lång dag på strandat rent utav svalkar hårbotten i duschen något extra! Man känner sig så fräsch! Hade däremotvelat ha mer skum av produkten då jag känner att jag behöver använda ganska mycket för att få den känslan jag är ute efter.

Beach Blonde Smooth Seas Detangling Conditioner, Pris 99 Kr:
Balsamet innehåller Omega Olja från Kukuinöten som gör håret följsamt och är perfekt för fuktfattigt hår.

Vad tyckte jag om balsamet?  
Jag gillade det! Gör sitt jobb och lämnar håret mjukt och fräsht precis som ett balsam ska! Här känner man av mentolen men inte lika mycket som med schampot men generellt så jag tyckte det var ganska likt de flesta balsam.

Beach Blonde Kelp Help Deep Conditioning Masque:
Innehåller den proteinrika havsalgen Kelp och oljan från Monoi-blomman som återfuktar intensivt och vårdar värmeskadat hår samt återger hårets glans, fräschör och lyster.

Vad tyckte jag om hårinpackningen?
Mumma, inpackningar gillar vi! Här måste man självklart låta masken sitta mellan 10-15 min för att den ska ge full effekt. Offast när jag står i duschen så finns inte riktigt det tålamodet men under semestern har jag låtit den sitta. Mentolen är underbar och kyler friskt och håret lämnas sedan super lent. Inte alls så där trassligt som håret kan bli efter stranden.

Beach Blonde Sea Waves Sea Salt Spray, Pris 129 Kr 
Den här produkten har kommit tillbaka i en ny tappning och ska vara ännnu bättre än tidigare (Har inte testat den tidigare versionen). Den doftar kokos och ger samma textur och känsla som när du varit på stranden.

Vad tyckte jag om saltvattensprayet?
En lätt produkt att jobba med! Ger inte en så sträv känsla som jag förvantade mig och som många saltvattenspray kan ge. Därför är det ganska lätt att spraya lite förmycket. När man väl ta rätt mängd blir resultatet jätte fint. Det tog dock ett par gånger innan jag hittade den perfekta mängden!


VAD TYCKTE JAG OM PRODUKTERNA?

Allt som allt tyckte jag att serien var bra för att vara i en så låg prisklass som den faktiskt är. Älskar mentolen som kyler hårbotten och som ger en otroligt fräsch känsla. Tror att det kan vara ganska smart att byta ut sina vanliga produkter man har hemma mot mer solvänliga produkter. Så jag kommer definitivt fortsätta använda i alla fall schampot och hårinpackningen (som gav mest effekt) resten av sommaren. Killen har till och med börjat använda det då han gillade mentol-idén! Det innebär tummen upp;)

Du hittar mer info om produkterna på www.johnfrieda.com eller på Instagram @johnfriedanordic #johnfriedanordic

 
 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Makeup by Linas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Fannie Redman
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind