Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

REVLON ULTRA HD LIPSTICKS


”TRUE COLOR CLARITY WITHOUT THE HEAVY FEEL”

Whipped Vanilla & Cream Mango Crush

Fick ett trevligt bud härrom dagen med ett par nyheter från Revlon! Lord, säger jag bara! Dessa läppstift måste ni testa! Läppstiften heter Ultra HD och är Gelbaserade istället för Vaxbaserade som de flesta utav alla läppstift är gjorda på.

Fantastisk konsistens och de har rikligt med färg! Passar både dig som är van att använda läppstift och för dig som vill testa men är ovan. Att de sedan har en SJUKT härlig doft utav ‘Whipped Vanilla” & ”Cream Mango” gör ju produkten ännu bättre.

Det var länge sen jag blev överumplad av ett läppstift men det här var något utöver det vanliga. Jag älskar färgen 860 Hibiscus…jag är faktisk beroende av den. Haha! Jag har använt den varje dag sedan jag fick den och fått super mycket kommentarer på hur fin den är på. Det kallar jag en bra färg!

Ultra HD kommer i 14 färger och finns att köpa på Eleven.se. Pris: 119 Sek

/Tried the new Ultra HD Lipsticks from Revlon? Lord, I just say! You just have to try these lipsticks! They are gel-based and totally wax-free (most of the lipsticks from all the brands are made with wax )

Amazing texture and they have plenty of pigments! Suitable for both those who are used to using lipsticks and for those who want to try it for the first time. Then they have a lovely scent out of ‘Whipped Vanilla” and ”Creamy Mango” which make the product even better.

It was a long time since I was this surpriced over a lipstick but this was something extraordinary. I love the color 860 Hibiscus … I’m in fact addicted to it! Haha I have used it every day since I got it and I’ve got loads of comments about how nice it looks on. I call that a good color!

 

Ultra HD comes in 14 colors and can be bought at Ulta for example Price: 119 SEK

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Makeup by Linas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Ida Warg
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind