Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ARRIVED TO SANIBEL, FLORIDA!

CARPE DIEM

I fredags kom vi äntligen fram till Miami! Som jag längtat. Jag var här med killen för första gången förra sommaren och blev fullkomligt förälskad i denna fantastiska stad. Den här gången har vi lämnat killens sommarställe i Miami och tagit bilen för att ta en vecka i vackra Sanibel en ö som ligger på västra sidan. Sedan åker vi tillbaka till stan igen…

Under road tripen i lördags körde vi igenom Everglades där det bokstavligen ligger krokodiler på vägarna! Usch så läskigt. Floden längs vägen vi körde på kryllade av dom. Så NEJ det blev inget raststopp vid sidan av vägen om vi säger så haha

Sanibel! Så vackert, lugnt och harmoniskt. En dröm! Strandpromenaden är obeskrivlig då det hoppar delfiner (!) några stenkast ut i vattnet. Obeskrivligt! Här kommer lite bilder från hur jag spenderade lördags kvällen…här pratar vi carpe diem.

Ha en grymt bra start på veckan, vi hörs inom kort! Puss!

/Friday, we finally arrived to Miami! I’ve been longing for so long. I was here with my boyfriend for the first time last summer and totlly fell in love with this amazing city. This time we have left his family´s summer place in Miami and taken the car to spend one week in beautiful Sanibel island located on the west side of Florida. Then we go back to Miami again …

During the road trip last Saturday we drove through the Everglades where it’s literally crocodiles on the roads! Yikes so scary. In the river along the road we drove on there was full of them. So no, there was no picnic pause on the side of the road, I can tell u that haha 

Sanibel! So beautiful, peaceful and harmonious. A dream! The promenade at the beach is indescribable when it´s jumping dolphins (!) in the water. Indescribably like I wrote! Here are some pictures of how I spent Saturday evening … carpe diem big time.

Have a really good start to the week, we will see each other shortly again! Hugs!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Makeup by Linas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Ida Warg
  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Sassa Asli
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind