Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HAPPY MIDSUMMER FROM THE PLANE!

GLAD MIDSOMMAR!

Känslan av att gå på semester…att ta sommarlov… för det är lite det jag tar just nu. Jag har varit på en Gymnasieskola två dagar i veckan i två år nu där jag undervisat elever på ett stylistprogram

 

 

Det har varit ett super bra komplement till frilansen och jag har lärt mig så mycket under den tiden. Det är trots allt ganska stor skillnad på att undervisa vuxna som betalar för sin utbildning och ungdomar som inte vill något hellre än att börja jobba i stället. Intressant kan jag lova!

 

 

I går var sista arbetsdagen på skolan då jag valt att gå vidare till att satsa helt 100% på mitt eget då tiden inte räcker till längre för båda. Jag kommer sakna eleverna så mycket och jag har så mycket som jag tar med mig från den här tiden. Tack för alla vackra minnen ni har gett mig Stylist 12A, 13A och 14A!

 

 

Så nu blir det ett lite längre sommarlov för mig den här gången…detta ska ska firas! Perfekt då det är midsommar idag…jag och kille valde dock att byta ut ett regnigt midsommar mot en resa till vårt Miami. Så just i denna stund sitter vi och skålar på flyget till Usa!

 

 

 

Känns underbart att få starta semestern! Ha en fantastisk helg så hörs vi som vanligt på måndag! Puss och kram 

 


 

/Happy midsummer, lovlies!! Me & my boyfriend is now on our way to Miami! Feels wonderful to start the vaction like this! If you want to read more about why it feels a little bit extra good to go on the holiday…please press the translation button to the right on my page. Wish you a great weekend with a lot of love! See you on monday again! XO

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Makeup by Linas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Ida Warg
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind