Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HAIR TUTORIAL – BOHEMIAN SUMMER

Glad midsommar alla fina! Tänkte att jag skulle bjuda på en gammal going som jag gjorde förra året, då jag tror att många kommer att bära blomkransar idag! Hope you like it! 

/Happy Midsummer! Today I will give you a repost of an hair tutorial I did last year with a flower wreath. I hope you like it!!

När man har en ganska kort page så är det lätt att begränsa sig i sina frisyrer. Därför tänkte jag visa en utav mina favorit frisyrer steg för steg! Det är en smart frisyr som man även kan göra de dagarna man har en riktigt dålig hårdag!

When you have a short page like I have its very easy to limit yourself when it comes to different hairstyles. I will show you a step by step tutorial of on hairstyle I were from time to time. Its even a great hairdo to do when you have a real bad hair day!

Det här är lite av vad du kan komma att behöva!
A few things that can become handy!

1. Börja med spraya en saltvatten spray i handdukstorkat hår eller använd ett torrschampo direkt i torrt hår! Detta för att göra håret något strävare så att det håller! 2. Om du har blött hår, föna håret bakåt så att det blir lättare att arbeta med frisyren.

1. If you have wet hair start with a Ocean mist or just some dry shampoo to make the hair a little bit more rough. 2. Then blow dry your hair back from the face to make it easier during the hair making.

3. Använd en kam eller min favorit tuperings borste från GHD för att få volym i håret. 4. Börja tvinna håret från ena sidan till mitten. Rulla håret inåt! Va redo med ett par hårnålar så att du hela tiden kan sätta fast det du rullar in! 

3. Use a comb or my favorite teasing brush from GHD to get volume in your hair. 4. Start twisting the hair from one side to the middle. Roll your hair inwards! Be ready with a couple of bobby pins so you can fix the hair you roll in!

5. Så här ser det ut när du kommer till mitten. Här har jag använt ca 4 hårnålar för att få det att sitta. 6. Stick in hårnålen i riktningen på bilden och låt den sedan dyka ner runt tvinningen snett åt sidan när du sätter fast den så att det verkligen sitter!

5. This is how it look when you get to the middle. Here I have used about 4 bobby pins to get it fixed. 6. Insert the hairpin in the direction of the image and then leave let it dive around the twisted hair to the side when you attach it so it really stays!

7. Lämna mitten och börja sedan med andra sidan pch gör samma sak! 8. När du kommer till mitten har du nu en stor passé med hår som bara hänger. Rulla då bara upp håret och fäst det med hårnålar!

7. Leave the middle section and then start with the other side to do the same thing! 8. When you reach the center, you now have a large passé with hair that just hangs down. Just role the hair up and secure it with bobby pins!

9. Tadaa, så här kan det se ut när det är klart! Kom ihåg att det får inte vara perfekt då man vill ha en bohemian twist på håret! 10. Spraya nu fast håret ordentligt!

9. This is how i can look when its finished! Make sure to do it a little bit ”messy” to get a bohemian style! 10. Then fix the whole hair style with some hair spray!

11. Om du vill pimpa håret lite extra så är ju blommor i håret en super trend just nu! Sedan är du faktiskt klar! Denna frisyr tar ca 10 minuter att göra! Lycka till!

11. When you´re done you can easily put some flowers in the hair to make it more trendy! Right now flower is really hot! Then youre done! This hair style takes about 10 minutes to accomplish! Good luck!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Makeup by Linas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Man
  Niklas Berglind