Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

NAILPOLISH 516 REGATTA


Blue Breeze

Den här veckan har det blivit mycket Isadora då jag precis lagt ut nya youtube filmer tillsammans med dom som ni kanske sett:) Tänkte zooma in nagelacket jag använde i videosarna då det är kul att high lighta lite färg nu när vi snart blir lite solbrända! Den är så sjukt blå! Så snyggt!

Den här färgen heter 516 Regatta och ingår i Isadora´s Sommar kollektion Blue Breeze. Det torkar snabbt och sitter bra för att vara ett ”budget lack.” Det är det jag gillar med Isadora. Priserna är pressade och kvaliten håller oftast väldigt bra standard. 

Pris: 79 Sek

/This week, it’s been a lot of posts with Isadora products then I just teamed up with them for 3 new YouTube videos, as you may have seen 🙂 Just thought I would zoom in on the nail polish that I used in the videos though it’s fun to highlight some color now that we will soon get a little bit tanned!

This color is called 516 Regatta and is included in Isadora’s Summer Collection Blue Breeze. It dries quickly and has a good quality all though it´s a ”budget product” That’s why I love Isadora. The prices are pressed and the quality has usually a very good standard.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Makeup by Linas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind