Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HAPPY BIRTHDAY MY LOVE!

DAGEN D ÄR HÄR!

Den här veckan har som sagt varit väldigt speciell för mig. Varför? Jo, min älskade pojkvän har i veckan tagit hela sitt flyttlass och flyttat till Sverige och in till mig. Han skulle egentligen kommit hem i torsdags men i tisdags kväll överaskade han mig och klev innanför dagen. Tårarna sprutade av lycka!

Jag kan inte beskriva med ord hur den här kille förändrat mitt liv på så många sätt! Han är verkligen mitt allt. En person som alltid vill alla väl och han är den största inspirationskällan jag har (efter mina föräldrar:)

Älskling, idag är det även din födelsedag! Ikväll ska du firas ordentligt. Vi ska firas! Jag älskar dig från botten av mitt hjärta! Puss och Kram Din!

/As I’ve been writing before this week is special to me. Why? My beloved boyfriend has this week taken a huge step moving to Sweden for us! He would actually had come yesterdat BUT during Tuesday night he surpriced me and walked inside my door! I cried so much!

I can not describe in words how this man changed my life in so many ways! He really is my everything. A person who always wants everyone well and he is the greatest source of inspiration I have (after my parents 🙂

Honey, today it is also your birthday! Tonight we will celebrate you properly. We will also celebrate us! I love you from the bottom of my heart! Kiss and Hugs from me

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Makeup by Linas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Mode
  Emma Danielsson
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson