Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

100 YEARS WITH MAYBELINNEHappy Birthday, Maybelline!


Such a useful palette!

100 ÅRSJUBILEUM!
Hipp Hipp Hurra för Maybelline’s födelsedag! Ja, egentligen fyller de år hela året. Det är nämligen 100 års jubileum för Maybelline i år! Känns verkligen som Maybelline alltid har funnits! Det var bland det första produkterna som jag började använda när jag var liten. Vem kommer tex inte ihåg deras rosa och gröna mascara som funkade i ur och skur?

The Nudes paletten är en nyhet från Maybelline som är otroligt användbar och innehåller bra med pigment! Den är framtagen av Yadim, Maybelline New Yorks internationella makeupartist och innehåller 12 skuggor som är perfekta att jobba med. Speciellt för bröllop och andra nude looker! Produkten kostar 169kr och finns att köpa på bla Åhléns.

___________________________________________________________________________________________________

Hip Hip Hooray for Maybelline’s Birthday today! Actually they will celebrate throughout the whole year because its their 100 years anniversary! Really feels like Maybelline has always existed! It was among the first products that I started using when I was little. Do you remember their pink and green mascara that worked in all weathers? I loved it!

The Nudes Palette is a new realease from Maybelline that is incredibly useful and the pigments are great! It is developed by Yadim, Maybelline New York’s international makeup artist and contains 12 shades that are perfect to work with. Especially for weddings and other nude looks! The product costs 169Sek and is available for purchase at Åhléns.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Makeup by Linas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Sara Che
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Foodjunkie
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Imane Asry
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand