Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TIPS FOR WRINKLED LIPS


Känner du att läpparna kan behöva sig ett lyft?

Under Swedish Beauty & Cosmetics Awards fick jag syn på en produkt jag ville prova, UN-WRINKLE LIP TREATMEANT från Peter Thomas Roth. Jag är super förtjust i märket och när jag hörde att den här produkten var nominerad i kategorin Årets läpprodukt över 180Kr blev jag super sugen på att testa den! Dessvärre knep någon annan hem segern men jag har nu testat den och tycker den är grym! Kul att fokusera på en produkt som inte lyfts så mycket i sociala medier.

Un-Wrinkle Lip Treatment ingår i produktserien Un-Wrinkle och är alltså en anti-age produkt för läpparna som fyller linjer och ger intensiv fukt. Den är super bra för dom som vill jämna ut ett par torra, ”skrynkliga” och odefinierade läppar! Läpplinjen kommer verkligen fram efter en tids användning.

Innehåll: Produkten består av 24% neuropeptider & peptider. Den innehåller även ingrediensen MAXI-LIP: en trippel peptid som stimulerar kollagensyntesen och ökar hyaluronsyraproduktionen. Den ökar även fuktnivån och gör läpparna fylliga och jämna.

Användning: Morgon och kväll på och runt läpparna. Man känner verkligen att det pirrar och svullnar lite lätt. Man känner vekrligen att den arbetar och det gillar jag! Lätt beroende framkallad!;)

Pris: 295 Kr/10ml och finns på bla Sephora och skincity.se!


Want to un-wrinkle your lips?

Ive tried a new product that was nominated for one of the best lip products over 180SEK. You just need to read about it! Please press  the translation button on the upper right on my page to get the text above in your language!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Makeup by Linas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Emelie Walles
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand