Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

WEEKENDS OFF!


Thank you so much for all the love you give me on the blog!

JAG HAR FUNDERAT

….på hur jag ska hålla bloggen spännande och fylld med entusiasm. Ni som bloggar själva vet hur mycket tid det tar. Det är inte att bara att skriva en liten ”Hej Bloggen text” haha utan det tar tid att sminka, fota, editera, testa produkter, sedan skriva text OCH översätta på engelska men det är så sjukt kul!

Ni som inte bloggar, jag kan berätta att det ÄR ett heltidsjobb att uppdatera 2-3 ggr om dagen. Jag har ju redan ett heltidsjobb som makeupartist vilket så klart bidrar till att det väldigt ofta blir väldigt sena kvällar vid datorn när jag ska förbereda inläggen. Det blir helt enkelt lite svårare att få en normal ”komma hem från jobbet” känsla. Detta har jag som sagt gjort så gärna för jag älskar det! Bloggen är så rolig att driva och responsen jag får från er är underbar!

Med all denna fakta så har jag ändå beslutat mig för att testa att vara lite ledig på helgerna från och med nu..alltså från bloggen. Vad tror ni om det? Jag tror det kan bidra till att ge mig massor av ny energi och detta kommer generera till så mycket bättre kvalité på materialet i veckorna. Tror det kan vara sunt!

Så hörni….det är Fredag! Det innebär att jag också tar helg nu! Shit, det känns lustigt att inte uppdatera:) Vi ses på måndag finaste ni! Stort tack för att ni läser! Puss


 

I’ve decided to start resting from the blog on the weekends. As you know I work 100% as a freelancer within consulting and makeup so normally I always work with the blog in the evenings. Of course it takes a lot of time and most of the days I work 200%

So y’all …. it’s Friday! That means that I will take the weekend off now! God it feels weird:) See you on Monday lovlies! Many thanks for all your support!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Makeup by Linas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Sara Che
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Foodjunkie
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Imane Asry
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand