Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

WORKOUT OR NOT?

Ni vet känslan av att vara fasligt nära att skita i träningen? Den har jag haft ett bra tag nu och jag HAR faktiskt rent ut sagt skitit i träningen! Usch, vilken dålig karaktär jag har. Det finns inga ursäkter egentligen men konstigt nog har jag kommit på ganska många ändå.

För det mesta skyller jag på jobbet. Det är jobbigt att jobba hela dagen och sen gå och träna vid kl 19.00 då man egentligen är vrål hungrig. Då vill jag laga mat och sedan lägga mig i soffan ju! Planering. Man ska äta mellanmål! Måste bli bättre på det!

Jag vet att jag inte är ensam där ute men nu jäklar ska jag ta ny sats på rullbandet och vara super sträng mot mig själv. Har de senaste 3 veckorna i samband med kampanjen #powerofchange varit ganska strikt med detta. Man mår ju trots allt bättre utav att motionera;) OCH om mindre än en vecka ska jag visa mig i bikini igen haha. Jepp, jag har en resa på G;) Berättar mer om den inom kort!

Så med detta sagt. Skippa ursäkterna och börja träna! Puss


 

You know the feeling of being close to skip your training? I’ve had that feeling for a while now and I have actually skipped a lot of my workouts! Ugh, what a bad character I have. There are no excuses really but strangely enough I have been coming up with pretty many.

Mostly I blame it on my work. It is a pain to work all day and then have to go and do some workout at 19.00 when you actually starving. Then I just want to cook dinner and sit down in my sofa after a long day! Planning. One should eat snacks between your meals so you don’t get hungry! Must get better at it!

I know I’m not alone out there;)  Since 3 weeks, along with the #poweofchange campain with NO7, I’ve been super strict with myself. You feel, after all, better if you exercise;) AND if less than a week I’ll show myself in a bikini again haha. Yep, I have a trip on the schedule;) Tells you more about it shortly!

So with this said. Skip the excuses and start doing your workout!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Makeup by Linas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Man
  Niklas Berglind