Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TOP 3: WEDDING ESSENTIALS

 

Varje vecka listar jag mina Top 3 favoritprodukter inom vissa kategorier och ger en liten recension. Produkterna beskrivs utan någon rankad ordning och ger dig en bakgrund till varför jag tycker om dom så mycket! Hoppas att du ska lära känna både mig och produkterna lite bättre genom att följa mina Top 3 varje vecka! Den här veckan berättar jag mer om mina 3 favoriter just nu när det kommer till bröllopsprodukter. 


I’ve started to list my top 3 products in certain categories every week.  I will describe the products without any ranking order and give you a background on why I like them so much! Hope you get to know both me and the products a little bit  better by following my Top 3 every week! This week I will tell you more about my favorite wedding essentials right now 🙂 Please press the translation button to the right to get this text in your language!

Nu rullar snart bröllopssäsongen igång och jag kommer att göra ett x antal brudar i år! 🙂 Jag älskar brudsminkningar då det är fantastiskt att få hjälpa till på en sådan stor dag. Många frågar mig vilka som är det absolut bästa produkterna att jobba med när det kommer till bröllop. Det viktigaste egentligen är att man använder sig utav produkter som man vet håller och sitter länge! Det finns många bra produkter så klart men nedan följer 3 stycken produkter som jag just nu inte vill klara mig utan!

1. Pressed Mineral Foundation, Colorscience PRO Pris: 545 Kr

Yepp, det här pudret är lite dyrare men (!) jag älskar resultatet av mineraler och jag använder detta själv privat dagligen. Basen tycker jag är bland det viktigaste på ett bröllop. Det ska sitta, se naturligt ut och bruden måste känna sig bekväm under hela dagen!

Detta är ett slags puder och foundation i ett och sitter fantastiskt bra, tåls att bättra på flera gånger och ger en svag täckfunktion med härligt lyster. Vil du få den mer täckande lägger du bara på fler lager och det blir inte tjockt eller torrt när man väl gör det. Det är det jag älskar med den! Produkten är inte kladdig på något sätt utan kommer i puderform men är ändå fuktgivande. 

Den kommer i hela 10 färger. De jag använder mest på bröllop är ”As light as a fether” och ”Girl from Ipanama.” Produkten finns att köpa på utvalda salonger Du har en lista på återförsäljare  HÄR.

2. Mixing Liquid, Make Up Store Pris: 145 Kr

Den här godingen har funnits i min makeup väska i flera flera år! Mixing liquid är en fantastisk vätska som är gjord för att fixera glitter, skapa egna eyeliners och göra allting vattenfast!

Har man tex en favorit mascara som man vill ska bli vattenfast kan man faktiskt pensla denna över sin egen mascara. Vill man ha en eyeliner i exakt samma färg som en favorit skuggan man har kan man bara doppa penseln i vätskan och försiktigt skrapa upp lite utav din ögonskugga* och sedan blanda tillsammans med vätskan. Byt tex ut vatten mot denna om du ska göra din eyeliner. Sitter så mycket bättre!

(*Blanda aldrig vätskan direkt på din ögonskugga då det blir en tunn hinna som gör att du ej kan använda ögonskuggan mer. Skrapa därför alltid upp lite ögonskugga och lägg det på handen och blanda där tex.)

3. Prime Time, BareMinerals Pris: 450 Kr 

 

Den här kom jag över för några veckor sedan. Detta är en ansiktsprimer som man lägger efter sin fuktkräm och innan sin makeup-bas. Den är verkligen super tunn och den motverkar torra partier, ojämnheter, fina linjer och förstorade porer. Gör hudytan jämnare och får basen att sitta ännu bättre.

Jag har letat länge efter en primer som sjunker in fort. För oftast är de ganska ”silkiga/oljiga” vilket jag gillar men det sjunker liksom inte in så fort. Det är det jag gillar med denna, den absorberas super fort och lämnar en slät yta utan att kladda. Fri från olja, parfym och konserveringsmedel. Passar alla hudtyper.

Produkten kan du bland annat köpa på Kicks!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Makeup by Linas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind