Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

'PIXIE LUXE WITH GOLD'

                         
                                                                 

Idag har jag jobbat med ett par magiska produkter! Först och främst fransarna. Man ser inte riktigt fransarna på bilden men dom är typ dubbla! Så fina live och de ger massor med volym! De är ganska maffiga så klart men på en fredag är det helt tillåtet eller hur?;)

En annan ny produkt som jag jobbar ganska mycket med just nu är Make Up Store´s nya eyedust Chiffon! Galet snygg och färgen går i beige kallt guld med massor av gnister och glister. Glitter som ni vet kommer inte heller fram riktigt bra på foto men jag kan lova att den gnistrar, haha!

Ett litet minus dock är att glitter kornen i Chiffon lätt faller under ögonen så man måste verkligen använda en bra primer och sedan vara noga med att verkligen dutta in den med en bra pensel! Då sitter den bättre..men var uppmärksam på det om ni väljer att investera i den.

Nu bär det av mot nytt jobb igen, ska försöka uppdatera er så gott jag hinner med vad jag gjort i veckan;)


Today I worked with a couple of magical products! First the lashes… You don’t really see the effect of the lashes in the picture, but they are kind of double! Very densed & they give a lots of volume! They are pretty impressive so of course they match on a Friday!

Another new product that I’ve worked with lately is the new Eyedust Chiffon from Make Up Store’s new collection. It´s extreamly beautiful and the color is kind of a cold beige goldish eyeshadow with lots of glitter! Glitter, as you know, will not be presented really well on photos but I can promise you that it has a lot of sparkles, haha!

Something I didn’t like with it, however, is that the glitter grains in Chiffon falls pretty easily under the eyes so you really need to use a good primer and then be careful  when you dabbing it in on the eyelids! Then it will stay better but just pay attention to it if you decide to invest in it.

Now it’s time to work again, will try to update you as best as I can with what I’ve done this week later today;)

Produkter jag har använt / Products I’ve used

Ögon / Eyes

Eyedust Chiffon & Microshadow Scales Make Up Store
Eyeshadow Ombretto 19 Wjcon
Black inliner &  04 Terre de Sienne Yves Rocher

Eye do Eyeliner Eyeko

Fransar / Eye lashes

Pixie Luxe House of lashes

Bryn / Eye Brows
Brow wiz Taupe & Duo brow shadow Medium brown Anastasia Beverly Hills

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Makeup by Linas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Ida Warg
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind