Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MEETING SPRING IN MILANO

Nu springer jag runt nere i Milano och små myser! Det är fantastiskt väder med massor utav vårkänslor. Jag verkligen älskar när magnolia träden blommar och alla plockar fram sina solglasögon! Detta betyder att man får käka massa glass! Eller hur? Italiensk glass är ju inte så där jätte äckligt om vi säger så haha. Idag åt jag choklad med salt och en helt fantastisk vitchoklad blandning! Mumma!!

…men nu till det sorgliga! Jag har varit så nere idag för jag tappade min kamera i golvet och självklart gick min baby sönder! Jag hoppas att det bara är objektivet så att jag köpa ett nytt. Jag ska investera i det i morgon!  Allt jobb jag gör dagligen dokumenterar jag ju för att ni ska kunna följa mig. Alla sminkbilder tar jag ju också med den och jag jobbar super mycket med kvalitén på fotona för att ni ska kunna se färger och detaljer så tydligt som möjligt! Panik! Jag hoppas som sagt att jag kan lösa detta i morgon. Tills dess så får jag försöka hålla humöret uppe. Det är trots allt något materiellt som jag kan byta ut…men det är som sagt min baby!

 


Now I’m in Milan and having a great time! The weather is  amazing and its a lot of spring feelings everywhere. I really love when the magnolia trees bloom and everyone pulls out their sunglasses! This means that one may eat a lot of ice cream! Haha! Italian ice cream is not that disgusting;) Today I ate a chocolate mix with salt and an absolutely amazing white chocolate mix! Yummy!!

… But now to the sad part! I’ve been so down today because I dropped my camera in the floor and of course, my baby broke! I hope it’s just the lens so that I just can buy a new one. I’ll invest in it tomorrow! All the work I do every day I document with this camera. My poor Sony Nex 5T! All the makeup pictures, all the documentation I take with it everyday….uuuuhh. I work a lot with the quality of the photos for you to be able to see colors and details as clearly as possible! Panic! I hope that I can solve this tomorrow.

Until then I try to keep my spirits up. It is after all something material that I can replace … but like I said…it´s my baby!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Makeup by Linas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind