Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TIPS FOR MILANO: EATALY


Eataly Milano Smeraldo ligger vid Piazza XXV Aprile, 10 – 20121 Milano

Sista tipset för Milano, för den här gången, blir Eataly! En fantastisk Saluhall med allt från konst till italiensk skinka! Vi gick ditt för att äta och handla charkuterier men kön var enorm så det slutade med att vi bara köpte skinka och gick vidare till ett annat favorit hak. Saluhallen är en ombyggd biograf och är absolut värd att besöka om ni åker till Milano. Framförallt för charkens, ostens och vinets skull!:)

Btw..Nu är jag hemma i Sverige igen efter mycket om och men. Jag missade nämligen flyget hem igår vilket aldrig någonsin har hänt! Trafiken var enorm och bussen gick segare än vanligt så det var bara att inse fakta och spendera en natt till i Stan med pojkvännen! Inte mig emot!

 


 


/My last tip for Milan, for now, is to visit Eataly!! A fantastic Food Market Hall with everything from art to Italian ham! We went to eat and to shop some charcuterie but the queue was huge so we ended up just buying ham and then we moved on to another restaurant. This Market Hall is a converted cinema, and is absolutely worth visiting if you go to Milan. Especially if you like cheese, ham and wine like I do! 🙂

 

Btw Now I am back in Sweden after a long weekend in Milano. I missed the flight home yesterday which never ever happened before! The Traffic was huge and the bus was slower than usual, the only thing left was to face the facts and spend one more night in town with my boyfriend! I didn’t mind!:)

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Makeup by Linas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Ida Warg
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind