Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TOP 3: NUDE LIPSTICKS

Varje vecka har jag börjat lista mina Top 3 produkter inom vissa kategorier. Produkterna beskrivs utan någon rankad ordning och ger dig en bakgrund till varför jag tycker om dom så mycket! Hoppas att du ska lära känna både mig och produkterna lite bättre genom att följa mina Top 3 varje vecka! Den här veckan berättar jag mer om mina favoriter när det kommer till beiga läppstift 🙂

/ I’ve started to list my top 3 products in certain categories every week.  I will describe the products without any ranking order and give you a background on why I like them so much! Hope you get to know both me and the products a little bit  better by following my Top 3 every week! This week I will tell you more about my favorite nude lipsticks! 🙂 Please press the translation button to the right to get this text in your language!

Nu för tiden så finns det massor av härliga läppstift att välja emellan. De är liksom inte lika torra och matta som de var förr i tiden då man mest tänkte på ”tanter” så fort man hörde talas om läppstift. Under 2000-talet har det verkligen blivit trendigt och fler och fler tjejer börjar använda det mer och mer! Läppstift färger som Nude är extra populära och vi letar ständigt efter den ”rätta”. Här får ni tre tips på färger som jag tycker ger den perfekta tonen!

1. Be Free, BareMinerals, 229 Kr
Ny favorit som täcker väldigt bra! Ser väldigt osminkat ut då den ändå har lite ton i sig. Den blir alltså inte så där beige så att det ser dött ut på läpparna. Känslan på läpparna är behaglig men den kan bli något torr efter ett tag då det är mycket pigment i den. Dock inte så att det stör alltför mycket. Doftar svagt av vanilj!

 

2. Creme D’ Nude, Mac, 200 Kr
Min Absoluta favorit ever! Stiftet ger en ljus beige ton på läpparna som jag bara älskar att kombinera till allt. Speciellt med ett par sotade ögon! Ger en super krämig och vårdande känsla på läpparna och trots att det är mycket pigment i färgen så blir den inte torr ett dugg. 

 

3. 920 Nude Lust, Maybelline,  119 Kr
Den här är nästan mjukast av alla och därför är dom inte lika täckande som de andra två favoriterna. Gör ingenting, för jag använder nästan det här stiftet som ett läppbalsam. Den ger ju så klart färg men man får liksom smeta på lite extra. Det doftar nästan lite karamell liknande vilket jag älskar!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Makeup by Linas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind