Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TOP 3: SUNPOWDERS

 
Varje vecka har jag börjat lista mina Top 3 produkter inom vissa kategorier. Produkterna beskrivs utan någon rankad ordning och ger dig en bakgrund till varför jag tycker om dom så mycket! Hoppas att du ska lära känna både mig och produkterna lite bättre genom att följa mina Top 3 varje vecka! Den här veckan berättar jag mer om mina favoriter i Bronzer träsket! 🙂

/ I’ve started to list my top 3 products in certain categories every week.  I will describe the products without any ranking order and give you a background on why I like them so much! Hope you get to know both me and the products a little bit  better by following my Top 3 every week! This week I will tell you more about my favorite Bronzers! 🙂 Please press the translation button to the right to get this text in your language!


Det här med att använda bronzer kan vara både positivt och negativt. Det beror på hur man lägger det och självklart vilken färg man väljer att använda.

Oftast brukar jag gilla puder som är mer åt det gula hållet. De ser mest naturligt ut tycker jag! Speciellt om man ska använda det under ”vinter tiden.” Då kan de röda tonerna bli alldeles för mycket! De passar liksom bäst till sommaren.

Det här är mina tre favoriter just nu! Två utav dom har funnits med mig ganska länge men Too face Bronzern har jag helt kärat ner mig i sedan 1,5 vecka tillbaka!Bronzer Laguna, Nars, 510Kr

Jag älskar den här Bronzern! Den blir precis lagom i färg och jag kan slänga på mycket utan att det blir ”fejk” Det är lite rött i den men så pass lite så att det inte stör! Jag gillar att det är lite guld shimmer i den också utan att det blir glittrigt! Glitter går absolut bort när det är vinter! Däremot gillar jag när jag får naturligt ”glow” i huden! I like a lot!

Produkten hittar du bla på Sephora.

Chocolate Soleil Matte Bronze, Too Faced, 299 Kr

Det här solpudret kom jag över för bara 1,5 vecka sedan men jag gillar det så mycket.  Detta är deras första matta bronzing-puder och det neutraliserar röda toner i ansiktet vilket ger en fräsch nyans som fungerar utjämnande på alla hudtyper. Det bästa av allt är att det innehåller en söt chokladdoft!

Försökte ta reda på vart man kan få tag i det nu och jag tror dessvärre den har utgått(?)! Rätta mig om jag har fel! Hittar den inte längre på Eleven’s hemsida tex. :S Måste få återkomma om detta!!

Uppdatering: Too faced hade tagit tillbaka rättigheterna från eleven.se till att bara sälja dessa på Sephora i Sverige. Produkten är alltså ny och finns att köpa på sephora! jag älskar den!

Bronzing Powder 02 Dark Bronze Apolosophy, 119 Kr

En bokstavligen solklar favorit som jag använt under nästan ett helt år nu! Tröttnar aldrig på färgen. Produkten blir så silkeslen på och har faktiskt Anti-aging-effekt i sig. Den är även Vattenavvisande och fukttåligt vilket gör att pudret går att använda både i solen och vid fysisk aktivitet så med andra ord är den grym att ha på sommaren ( brukar lägga den i hela ansiktet också när jag fått ordentligt med färg). 

Produkten hittar du i alla Apotek Hjärtan butiker!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Makeup by Linas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Sara Che
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Imane Asry