Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HOW TO GET THAT HIGH SHINE ON YOUR EYE LID!

Hur får man till det där snygga shimret mitt på ögonlocket som man ser i en del makeuper?

Man kan få fram detta på olika sätt men svaret är egentligen att ha en riktigt snygg eye dust mitt uppe på sin makeup. Eye dust är en ögonskugga där pigmenten är lösa och inte ihop satta. Är skuggan i pulverform blir färgen oftast kraftigare och glitter/shimmer blir så mycket bättre! Ju kladdigare underlaget är desto kraftigare blir även shimret!

Jag älskar därför att jobba med eye dust! För att få det att sitta en hel dag måste du däremot sätta fast den ordentlig! Så en Eye primer är absolut det bästa att jobba med under! Vill du ha tips på bra eye primer ska du läsa  mitt tidigare inlägg om primers HÄR.

Alla goda ting är tre eller vad säger ni? 

Att få till det där shimret på foton är dock inte alltid det lättaste kan jag säga men ibland trillar man över produkter som bara blir tok bra på! High Shine Color från BareMinerals är ursnygga på locket och de kommer i en söt förpackning med en lite mindre applikator. Produkterna hittar du på eleven.se -> HÄR och de ligger på 269 Kr styck! De finns i massa fina färger!

/Do you know how to get a high shine color on your eye makeup?  You can of course do this in different ways but my answer is written in this text above. Please press the translation button to get it in your language!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Makeup by Linas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind