Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

50 SHADES & ELLIE GOULDING = TRUE

Haha alltså sorry att jag hajpar 50 Shades of Grey som ska visas på Alla hjärtansdag men jag är faktiskt ganska exalterad haha. Först var jag inte det för jag var så sjukt besviken på att de just valt dessa skådespelare till filmen men nu är jag faktiskt ganska säker på att det kommer bli bra ändå. Jag tror många blev besvikna på karaktärerna då man haft en helt annan bild av vad som beskrivits i böckerna.

Äsch det blir nog bra! Ser så mycket fram emot filmen och nu har de ju släppt soundtracket! Ellie Goulding sjunger ju fantastiskt som vanligt och låten är en sån där låt som etsar sig fast på näthinnan. Sjukt bra! Hittade en fejk musikvideo på youtube också och där är det en kille som sjunger i stället! Vilken tycker du bäst om?

/Haha sorry for the hype…but I’m so excited to see 50 Shades of Grey that will have premiere on valentines day!At first I wasn’t  because I was so disappointed of the choice of actors but now I’m actually pretty sure it will be great.  Anyways I think many were disappointed in the characters when we all had a very different picture of what is described in the books….

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Makeup by Linas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Ida Warg
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind