Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

50 SHADES & ELLIE GOULDING = TRUE

Haha alltså sorry att jag hajpar 50 Shades of Grey som ska visas på Alla hjärtansdag men jag är faktiskt ganska exalterad haha. Först var jag inte det för jag var så sjukt besviken på att de just valt dessa skådespelare till filmen men nu är jag faktiskt ganska säker på att det kommer bli bra ändå. Jag tror många blev besvikna på karaktärerna då man haft en helt annan bild av vad som beskrivits i böckerna.

Äsch det blir nog bra! Ser så mycket fram emot filmen och nu har de ju släppt soundtracket! Ellie Goulding sjunger ju fantastiskt som vanligt och låten är en sån där låt som etsar sig fast på näthinnan. Sjukt bra! Hittade en fejk musikvideo på youtube också och där är det en kille som sjunger i stället! Vilken tycker du bäst om?

/Haha sorry for the hype…but I’m so excited to see 50 Shades of Grey that will have premiere on valentines day!At first I wasn’t  because I was so disappointed of the choice of actors but now I’m actually pretty sure it will be great.  Anyways I think many were disappointed in the characters when we all had a very different picture of what is described in the books….

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Makeup by Linas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Sara Che
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Imane Asry