Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

DAISY BEAUTY EXPO


expoinbjudan.indd
expoinbjudan.indd


Ja, i går besökte jag som sagt tidningen Daisy Beauty’s Expo som arrangerades för utvalda skönhetsbloggare och redaktörer. Intensiv dag med massa roliga möten. Träffade bland annat fantastiskt kreativa Sandra Holmbom som är mer känd som Stjima (Rodeo), Frida Skoglund (Chic) och självklart puddingen Linda Hallberg och många många fler! Så kul att få bolla med andra som sysslar med samma som område som jag själv och att få tid till att spana in olika märken lite djupare! Så nu har jag en del produkter att gå igenom..Jag tror jag redan har en favorit! Stay tunned…

/Yesterday I visited the magazine  Daisy Beauty’s  Expo that was arranged for picked out beauty bloggers, freelancers and journalists. An Intense day full of fun meetings. Please press the translation button to the right on my page to get the text in your language!Vi fick härliga goodiebags!


Jag fick en konsultation i vilka produkter som lämpar sig bäst på min hud från Dermalogica, ett märke som jag faktiskt aldrig testat men alltid hört så gott om!


I ett utav rummen dukade de upp olika middagsbjudningar med produkter som passade olika årstider. Här har vi bland annat sommardukningen med underbara märket Elmis. Det märket testade jag för först gången när jag flög business från New York i höstas.

I föreläsningen från Dermalogica fick vi lära oss mer om känslig hy och hur det fungerar med pigmenteringar på huden!


Min tidigare kollega Anna jobbar numera för Bareminerals, är så sugen på att testa deras relativt nya flytande foundation.


Efterlängtad föreläsning med Pär Svahnberg, jag har hört så mycket gott om honom! Här försöker han än en gång slå hål på myten om att parabener är bra och INTE farliga som många tror. Brist på kunskap menar han. Nu har jag fått en ordentlig genom gång varför parabener är bra!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Makeup by Linas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Sara Che
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Imane Asry