Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

PEAR CHOCOLATE INSPIRATION

                               

                                  

                          


Nu måste vi prata om te!


Det är nästan exakt två år sedan jag slutade dricka kaffe och började dricka liter med te i stället. Varför? Jag var en sådan där person som alltid varit lite halv så där när det kommer till kaffe. Jag drack aldrig upp hela koppen utan koppen stod alltid kvar med hälften kvar. Kroppen sa liksom alltid ifrån när jag kommit halvvägs. 
Jag är extra känslig mot massor i matväg och kaffe är ju vanligtvis en produkt som kan få igång magen och vara till nytta men näää inte på mig. Uppsvullen, magknip och konstant uttorkad! That’s me back then. Äsch nog om Kaffe, vi skulle ju prata om TE!

Jag älskar te! Vitt te är absolut det bästa mot min mage har jag kommit på. Tyvärr har ju inte så många fik och restauranger just vitt. Grönt te går absolut inte! Då skriker magen i panik. Hedligt svart te funkar däremot utmärkt och på tal om det så hittade jag ett super gott te härrom dagen som måste hyllas.

Alltså missa inte Pear Chocolate Inspiration från Lipton! Lite som att dricka konserverade päronhalvor med en after eight choklad bit på! Så gott! De har också släppt en Vanilla caramell variant, så att ni vet!:) Nu har jag nog pratat klart om te för den här månaden tror jag haha Ha det gott!

/We have to talk about Tea…translation on the right button on my page;)
 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Makeup by Linas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Sara Che
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Imane Asry