Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TOP 3: EYE PRIMERS

Varje vecka har jag börjat lista mina Top 3 produkter inom vissa kategorier. Produkterna beskrivs utan någon rankad ordning och ger dig en bakgrund till varför jag tycker om dom så mycket! Med detta hoppas jag att du ska lära känna både mig och produkterna lite bättre genom att följa mina Top 3 varje vecka! Den här veckan berättar jag mer om mina favorit eye primers!

Hemligheten?
Många frågar mig hur jag får ögonskuggan att sitta hela dagenFör att få din makeup att sitta perfekt är underlaget alltid det viktigaste. Att investera i en ögonskuggsprimer (Eye primer) kan vara en utav det största Aha-upplevelserna man kan få. Det är Hemligheten!  

Eye primern fungerar alltså som ett slags klister som fäster och gör ögonskuggan skarpare! Plötsligt sitter ögonskuggan en hel dag, inget lägger sig i vecken och färgen blir klarare och intensivare. Vill du ha skuggan stark lägger du på den medan primern fortfarande är fuktig annars väntar du tills den torkat! Stryk ett tunt lager på ögonlocket och pressa sedan ögonskuggan varsamt över samma område för att fixera den. Här kommer mina top 3 favoriter!

/If you want to know the secret of wearing an eye shadow a whole day without getting it into your crease or on your cheeks, then you should press the translation button to the right on this site to get the text in your language! Xo


1. EYE PRIMER CLEAR – MAKE UP STORE
Det här är den primer jag använder mest! Jag fullkomligt älskar att den är dryg och den stelnar inte direkt vilket gör det lättare att få fast ögonskuggan jämt! Finns i både färgad och ofärgad! Produkten finns att köpa i alla Make up store butiker och på Åhléns! På webben hittar ni den på kicks.se

Om du vill införskaffa produkten klicka här för att läsa mer!

Pris: 165 Kr
                         
2. HD EYE SHADOW BASE – NYX
Här har ni också en grymt bra primer som är lite trögare i konsistensen än eye primern ovan. Den är lite lätt färgad också vilket hjälper till att släta ut rödheten på ditt lock. Toppen produkt som är dryg och håller ett rimligt pris! Produkten köper du enklast på

Om du vill införskaffa produkten klicka här för att läsa mer!

Pris: Från 120 Kr

 

3. ANTI CREASE EYE SHADOW PRIMER – TOO FACED
Den här produkten är också helt grym. Silikonbaserad produkt som slätar ut och gör locket super lent! Detta gör så att skuggan sitter som berget! Osäker på om den finns kvar i sortimentet då jag precis såg att de tagit bort den från Eleven.se men den fins fortf kvar på Kelko! Mycket möjligt att den finns kvar på andra sighter också! Annars finns den att köpa på Sephora!

Om du vill införskaffa produkten klicka här för att läsa mer!

Pris: 195 Kr

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Makeup by Linas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind