Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

CICA MED

Ni som följt mig ett tag vet att jag letar efter en bra rengöring. Jag har nu hittat en jag tycker jätte mycket om från Cica Med!
Vet inte varför jag inte testat den innan då jag älskade deras Collagen mask (den recensionen hittar du HÄR) men nu har jag äntligen testat deras rengöring och deras face mist! Hurra för att jag hittat det här märket!

Cleanser antioxidant 295Kr – Är en löddrande rengöringsgel som är riktigt effektiv. Den tar bort allt smink jag har utan att torka ut.  Jag älskar känslan av att vara riktigt ren och oftast när jag hittar sånna produkter känner jag mig torr som ett fnöske! Den här återställer ph balansen efteråt och lämnar huden mjuk och smidig. Så klart så måste man använda en dagkräm efter men shit vad jag gillade den här! 5/5 stjärnor säger jag bara!

Face Mist Sensitive 255Kr– Är ett återfuktande och uppfriskande fuktspray anpassad för känslig hud. Tänkte att jag skulle använda den både när jag flyger och vill fixera mitt smink! Jag har normal till känslig hud och den funkade perfekt på mig! Tanken är att den ska lugna huden också med hjälp av ekologisk trollhassel och aktiv betaglukan från svensk havre. Den har även Ekologisk aloe vera i sig! Gillar, gillar, gillar!

Vad den gör:

– Omedelbar och långsiktig återfuktande effekt 
– Motverkar rodnad 
– Skyddar huden mot fria radikaler 
– Förbehandling innan serum och ansiktskräm för extraåterfuktande effekt 
– Fixerar smink 
– Kontinuerlig tillförsel av fukt till huden i torr miljö, så som kontor eller flygresor 


Finns att köpa på bla skincity.se eller hudoteket.se. Om du vill ha mer info om de aktiva ingredienserna så kika här.

 
/Found an awesome brand called Cica med!!! I just love it! Translate the text to the right on my page!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Makeup by Linas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  By Momo
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind