Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

PASSIONATE FITNESS

A true fighter and a part of my daily inspiration!

Dags att lyfta fram min älskade vän Maria som driver Instagram kontot Passionatefitness. Jag är sjukt imponerad av denna unga dam som har en drivkraft som heter duga! Nyligen blev hon licen. Personlig tränare också! Hon är inte bara en fin vän utan inspirerar många, bla mig, till att träna och äta rätt. Jag har fått mycket pisk på fingrarna utav henne och många ”Kom igen nu” rop när vi tränat och jag bara älskar det!

Jag ska berätta en hemlis för er…jag har inte tränat sedan midnattsloppet! *skäms* Jag har varit så taggad och tränat 3 ggr i veckan sedan i våras men efter midnattsloppet, när jag nått mitt mål, så sa bara mina knän NEJ (dom typ skrek neeeeeej). Så jag har vilat ett bra tag nu, lite för länge. Så i helgen ska jag sätta igång igen! Jag lovar! 🙂

Vill ni få pepp och inspiration som sagt så gå in och följ Maria på Instagram här! Ni blir inte besvikna!

/ Time to highlight my beloved friend Maria who runs an Instagram account: Passionatefitness. I’m so impressed with this young lady who has been a driving force out of the ordinary! Recently, she became a licen. Personal trainer as well! She is not only a nice friend but she inspires many people ,including me, to work out and eat healthy. I just strongly recommend you to follow her here!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Makeup by Linas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Emelie Walles
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand