Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

PASSIONATE FITNESS

A true fighter and a part of my daily inspiration!

Dags att lyfta fram min älskade vän Maria som driver Instagram kontot Passionatefitness. Jag är sjukt imponerad av denna unga dam som har en drivkraft som heter duga! Nyligen blev hon licen. Personlig tränare också! Hon är inte bara en fin vän utan inspirerar många, bla mig, till att träna och äta rätt. Jag har fått mycket pisk på fingrarna utav henne och många ”Kom igen nu” rop när vi tränat och jag bara älskar det!

Jag ska berätta en hemlis för er…jag har inte tränat sedan midnattsloppet! *skäms* Jag har varit så taggad och tränat 3 ggr i veckan sedan i våras men efter midnattsloppet, när jag nått mitt mål, så sa bara mina knän NEJ (dom typ skrek neeeeeej). Så jag har vilat ett bra tag nu, lite för länge. Så i helgen ska jag sätta igång igen! Jag lovar! 🙂

Vill ni få pepp och inspiration som sagt så gå in och följ Maria på Instagram här! Ni blir inte besvikna!

/ Time to highlight my beloved friend Maria who runs an Instagram account: Passionatefitness. I’m so impressed with this young lady who has been a driving force out of the ordinary! Recently, she became a licen. Personal trainer as well! She is not only a nice friend but she inspires many people ,including me, to work out and eat healthy. I just strongly recommend you to follow her here!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Makeup by Linas webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

    Lifestyle
    By Momo
    Lifestyle
    Tess Montgomery
    Mode
    Mathilda Weihager
    Lifestyle
    Henrietta Fromholtz
    Hälsa
    Joanna Swica
    Home
    34 kvadrat
    Lifestyle
    Elin Johansson
    Hälsa
    Foodjunkie
    Lifestyle
    Susanne Barnekow
    Mode
    Pamela Bellafesta
    Mode
    Tyra-Stina Wilhelmsson
    Hälsa
    Fannie Redman
    Hälsa
    Josefines Yoga
    Lifestyle
    Makeup by Lina
    Hälsa
    Sassa Asli
    Mode
    Petra Tungården
    Mode
    Paulina Forsberg
    Mode
    Fanny Ekstrand
    Lifestyle
    Marie Serneholt
    Mode
    Emma Danielsson
    Man
    Niklas Berglind