Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TUTORIAL – HOW TO CREATE RED LIPS

Det där med Röda Läppar…

…är inte alltid så lätt. Det syns ju nämligen ganska fort om det blir ojämnt. Det är dessutom svårt är att få läppstiftet att sitta på läpparna och inte på tänderna men när man väl lyckas är ett par röda läppar en oslagbar partyhöjare! Marilyn Monroe är en välkänd stilikon som inspirerat med sina läppar i årtionden och än i dag är trenden enorm. Kändisar som Rihanna, Lady Gaga och Lana Del Rey vägrar nästan gå ut utan ett par starka läppar. Läppstiftet China Red och Läppennan Russian från Make Up Store är en magisk kombination som funkar på nästan alla! Följ stegen nedan för få bättre koll på hur du gör!Steg för steg:

1. Börja med att markera din amorbåge med läppennan. Här får man aldrig fejka, alltså måla utanför för att få större läppar, då det lätt kan se galet ut. Vill man måla lite utanför så kan man göra det på sidorna av läppen.

2. När du markerat amorbågen kan du måla ner pennan en bit in på läppen. Börja sedan med den nedre delen av läppen.

3.  Som du ser på bild 3 har jag egentligen fyllt i hela läppen med pennan. Detta gör så att läppstiftet kommer sitta bättre och det förhindrar även att du kommer få en kant runt munnen om läppstiftet skulle försvinna något när du äter och dricker under kvällen.

4. Applicera nu läppstiftet över hela läppen. Som du ser på bilden blir färgen intensivare och just den här färgen är en klockren färg som passar dom flesta.

5. Slutligen är det dags att fixera! Om man vill att färgen ska sitta länge och samtidigt undvika att färgen hamnar på tänderna kan man pudra lite försiktigt på det man precis lagt. Det bästa är att använda en tunn servett och pressa mot läppen och pudra lite uppe på. Då får du den perfekta mängden!

6. Lite överkurs. Slutligen kan man om man vill markera munnen runt om med en concealer. Då blir läppen extra skarp och du får chans att rätta till linjerna om något blivit snett!

Lycka till!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Makeup by Linas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Mode
  Emma Danielsson
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson