Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TUTORIAL – HOW TO CREATE AN EYELINER

Då November och December är fyllda med festligheter passar det väl utmärkt att få tips om hur du lyckas med din kvällsmakeup! Ett flirtiga eyeliner och ett par röda läppar är en klassiker på julfesten men hur lyckas man? Hur får man egentligen en jämn eyeliner och hur får du läppstiftet att hålla? Den här veckan kommer jag visa lite steg för steg tips! Vi börjar med eyeliner!

/Since November and December are filled with festivities it fits well to write about some tips on how to succeed with your evening makeup! A flirty eyeliner and a pair of red lips are a classic makeup look for a Christmas party, but how do you suceed? How do you get a smooth eyeliner and how do you make the lipstick last? This week, I will show some step by step tips! We begin with the eyeliner! To get the whole text in your language, press the translation button to the right on my page!

Det där med Eyeliner…

…kan göra så mycket för ett ansikte under de absolut mörkaste perioderna på året. Det kan ändra din ögonform, förstora ögonen eller ge en förförisk blick! Ett rejält lyft kan du räkna med och det får många utav oss att se mycket piggare ut! Nedan får du nu lära du dig steg för steg hur du går till väga! I makeupen har jag använt en flytande eyeliner penna som heter Eye Do som kommer från Eyeko. Den är vattenfast vilket får eyelinern att sitta som ett smäck hela kvällen!  Finns på Kicks för 159Kr.

Steg för steg:

1. Om du känner dig osäker på hur du ska måla eyelinern (om du tex använder en vattenfast produkt), skissa alltid ut en form innan du applicerar färgen med hjälp utav en vit eller äggskalsfärgad kajalpenna. På så sätt kan du sudda ut produkten lättare om du skulle behöva ändra på formen

2. När du är nöjd med din skiss är det dags att applicera den svarta färgen. Börja utifrån och dra inåt en bit. Ha alltså spetsen riktad utåt, det hjälper dig att få en snygg spets i slutet av ögat.

3. Här kan man fortsätta på lite olika sätt men jag tipsar om att sedan fortsätta med den inre vrån. Rikta spetsen inåt ögat och dra en linje mot mitten.

4. Följ din skiss och möt den yttre änden. Fyll sedan igen glappet som bildats för att få eyelinern hel. Kontrollera nu att eyelinern är ordentligt svart annars lägger du ett tunt lager till uppe på.

5. Nu är eyelinern lagd! Som du kanske ser så har jag inte lagt eyelinern hela vägen ut på skissen utan sparat lite utav det vita. Detta blir som en liten highlighter kant så att linjen ser ännu skarpare ut i makeupen! 

6. För att få en ytterligare effekt har jag satt på ett par lösögonfransar och sedan toppat makeupen med ögonskuggan Muffin från Make Up Store. Vips så blev makeupen flirtigare. Ta Daa!


Lycka till!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Makeup by Linas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Emelie Walles
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand