Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MY TOP 10 TIPS RIGHT NOW

Idag är det söndag och jag ska fixa lite nya inlägg till veckan! Därför tänkte jag att om ni missat förra veckans artikel som jag gjorde på Modettes skönhets sida så kommer det en repris här i full version. Det här är mina 10 bästa sminktips just nu!

/Today it’s Sunday and I’ll fix some more posts for the week! So I thought if you missed last week’s article I did on Modettes beauty page, here’s a replay in full version. These are my 10 best makeup tip right now! To read the article in your language, please just push the translation button to the right on my blog!

1. Byt ut ditt smink. En del utav sminket du haft i necessären under sommaren kan behöva bytas ut. På vintern blir det kallare och torrare i luften, därför behöver du mer olja och fukt till din hud än du behövt tidigare! Skippa därför vattenbaserade produkter till den mån det går och ha koll på att dina produkter är fräscha!

2. Silver och guld trend. Den metalliska hösttrenden fortsätter. Ett super tips är att blanda dessa färger både när det kommer till makeup och smycken! Super snyggt!

3. Popup Färger. Att använda mer jordnära toner i sminkprodukterna är vanligt under den här årstiden men ibland kan ett stänk utav färg pigga upp ett ansikte rejält! Använd en färgad kajal under ögat till en naturlig makeup eller varför inte testa ett par fransar i en färg?

4. Quick fix Eyeliner. Att bära en eyeliner kan ge ögat ett rejält lyft, ändra din ögonform och få ett par små trötta ögon att se både större och piggare ut. Det är därför värt att lägga lite extra tid på att få till de där linjerna!

5. Använd bra penslar. De behöver inte vara många men de du har ska göra nytta! Jag älskar penslarna från Real Technic. De har bra kvalité, är snygga och kostar inte en förmögenhet!
 

6. Brynen i fokus. Ja, nu får ögonbrynen gärna synas och markera ansiktet lite extra. Att ta fram sin form på bästa tänkbara sett gör du genom att använd både brynpenna och brynskugga! Mina favorit produkter till brynen kommer i från Anastasia Beverly Hills.

7. Mycket Fransar. Kraftiga eller naturligt tunna lösögonfransar kan verkligen lyfta en makeup! Har du aldrig testat lösögonfransar så kan jag varmt rekommendera att använda detta. Det är trots allt 2 festliga månader kvar av året.

8.Krämiga produkter. Som jag nämnde lite längre upp så är klimatet lite kallare just nu vilket får oss att byta ut torra produkter mot krämiga produkter som ger mer fukt. Krämrouge och läppbalsam med färg är två favorit som sitter bättre under den här perioden!

9. Lyster i huden. Vill vi få bort det torra intrycket i huden ska vi se till att få tillbaka lystern. En favorit produkt jag har heter High Beam och kommer från Benefit. Det är en highlight som du lägger på kindbenen! Super snygg och dryg!

10. Vill du ha tillbaka solbrännan? Skippa det bronziga och glittriga solpudret och byt ut det mot en mattare färg som är kallare. Detta kan verkligen göra stor skillnad på din bas!

 

Hoppas att ni har fått några tips på vägen! Lycka till <3

Hoppas du lärt dig någonting nytt:) Puss och ha en trevlig söndag!

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Makeup by Linas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Emelie Walles
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand