Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SWISS BEAUTY PEARLS


Swiss Clinics Beauty Pearls 499Kr

Det här med att ha starka naglar och ett friskt tjockt hår har aldrig riktigt kommit gratis för min del. Min naglar, seriöst, delar sig varje dag och är tunna och sköra. Jag är så inne på att göra förlängning men jag vet hur sköra dom blir efteråt.

Mitt hår känns ganska normalt men från time to time så går mitt hår av på de översta ytan av håret så jag klarar mig inte utan Redkens hårinpackning Extreme till exempel. Jag har diskuterat det med min frisör hundra gånger och det har inte riktigt med min färg att göra heller. Mycket tyder på att stress och kostvanor påverkar för mycket.

I samarbete med Swissclinic har jag fått chansen att testa deras Beauty Pearls sedan 2 månader tillbaka. Det är två pärlemoskimrande kapslar som innehåller en kombination av flera näringsämnen inklusive Betakaroten, Omega 7, Omega 2, Lutein, Zink, Selenium och Vitaminer. Detta ska bibehålla ett vackert hår, en frisk och spänstig hy, vackra naglar och klara ögon.

                          _________________________________________________________________________________________


Resultat:
Jag är sjukt skeptiskt till sådana här grejer. Efter första månaden kände jag absolut ingen skillnad men efter andra paketen började mina naglar reagera starkt. Jag fick starka, långa (!) naglar utan att de skivade sig! Håret och huden har jag dessvärre inte märkt någon skillnad på men detta är ju så individuellt! På en del hjälper det direkt andra krävs det 3 omgångar innan det märks skillnad.

Skulle jag kunna tänka mig att forts. med produkten? Jag skulle absolut kunna tänka mig att fortsätta men då jag ser så liten skillnad blir det nog inte ett 3:e köp för mig. Som sagt, den här produkten är så individuell men på mig funkade den inte särskilt bra tyvärr!

Nyfiken? Läs mer om produkten HÄR!

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Makeup by Linas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind