Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TOP 5 PRODUCTS RIGHT NOW


From Left: CC Cream Peter Thomas Roth, Lipstick Pink Pashmina Isadora, Crazy Cream Sampar, Louder Make Up Store och Mineral Powder Warm Tan Colorscience

 

November bara rusar fram och jag tänkte dela med mig av mina 5 favoriter den här månaden!

Från Vänster:

1. CC Cream. Kär favorit som jag nämnt många gånger här på bloggen. Den känns och är väldigt lyxig och därför lite dyrare men jag gillar att känna att det jag lägger över hela ansiktet är bra och fylld med vitaminer! Jag kommer tipsa om fler baser lite längre fram men om du är nyfiken på den här basen så kan du läsa mer i mitt tidigare inlägg HÄR!

2. Lipstick Pink Pashmina. Klassisk färg som passar bra både till en kraftigare makeup och en simpel dagmakeup! jag har missbrukat den under November. Blir liksom lite mer än bara en beige tonad färg och livar därför upp ansiktet! Like it!

3. Crazy Cream. Tok älskar den här Magiska fukt- och foundation krämen som ger dig en jämn brunare färg i ansiktet. Den fungerar lite som en färgad brunkräm och jag älskar resultatet då den inte alls blir fläckig. Finns på Sephora!
Läs mitt tidigare inlägg  HÄR! där jag beskriver den mer detaljerat! 

4. Microshadow Louder. Halleluja moment skugga! Man kanske tänker att en vinröd färg inte är så speciellt lättburen men alla sotningar jag gör i stort sätt så använder jag Louder för att sudda ut kanterna. Det blir så jäkla snyggt!

5. Colorscience mineralpowder. Utan tvekan mitt favvo puder någonsin. Snyggt mineralpuder som ger fin lyster, jämnare hud och allt detta utan att torka ut min hud! Jag är så jädrans nöjd med deras produkter! Läs min artikel om Colorscience HÄR!

 


/ Here’s my top 5 products in November! I just love to work with them and to use them on my self! To read the text please translate it on my translation button to the right on this page! Love!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Makeup by Linas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Emelie Walles
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand