Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SOUL TREATMENT WITH MY BFFS

Oslo, trots ett fuktigt och grått väder, har du varit underbar. Jag har haft världens bästa helg. Att få spendera hela helgen med sina bästa vänner är verkligen terapi för själen! Vi har lämnat jobb, vardagsbestyr, barn och pojkvänner på hyllan och bara rått om varandra.

Vi har gjort så mycket på så lite tid och samtidigt är man helt utvilad!  Vi har shoppat, strosat runt på stan, ätit fantastisk mat och bara varit. 2 specifika aktiviteter som jag måste tipsa om i fall ni får för er att åka till Oslo är absolut vårt besök på Spa:t The Thief och Restaurangen Alex Sushi.

Spat låg längs med Akkerbrygge, inuti hotellet The Thief. Ett litet Spa med dunkel belysning och lugnande musik. Väl inne på spat fanns det en underbar pool, bastu, ångbastu med kristall steamer, hamam del och terapiduschar. Det var så fräscht och var så uppskattat, trots det tyckte vi att det iaf kunde ingått ett glas skumpa för priset vi gav (600 NRK)!

På kvällen besökte vi det omtalade Sushi köket Alex Sushi. Jag skrev för några helger sedan att jag hittat det godaste Sushi stället i Sthlm. Jag har nu hittat den bästa sushin i Norden haha. Då en utav mina vänner va tjenis med en i servisen så skräddarsydde dom en meny till oss. Maten slutade aldrig att komma till bordet, vinet var utsökt i munnen och det var verkligen matorgasm efter mat orgasm haha. Om ni äter där: ät  Tempurasalladen, den var MAGISK!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Makeup by Linas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Emelie Walles
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand