Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

5 MAKEUP TIPS FOR WINTER

November är här och det blir kallare och mörkare för varje dag som går men det innebär inte att makeupen måste bli dystrare! Det är dags att trolla fram de mest nödvändigaste tipsen för att få en fräsch vinterlook! Lina Ekh ger sina bästa makeuptips för att du ska kunna känna dig pigg!

/November is here and it’s getting colder and darker by the day but it doesn’t mean that the makeup must be gloomier! It’s time to talk about the most essentials tips for getting a fresh winter look! If you want to read the text below in your language, please press the google translator to the right on my page!


St.Tropez Instant Tan Wash off Face & Body 169:-

1. Solbrännan som försvann 
Vi vet alla hur det känns när solbrännan försvinner! Många åker därför till solarieöarna för att förhindra detta men det är verkligen inte bra att sola solarium! Andra spraytannar sig i stället men hinner du inte riktigt med detta så finns det andra knep! Jag har testat St.Tropez Instant Tan Wash off Face & Body, vilket är en snabb lösning för en kväll! Massera in i ansiktet, låt sitta 2-3 minuter och tvätta av! Super jämn och fin bränna som håller i 24h! Det bästa av allt? Den luktar inte brun utan sol!


No7 Dry Skin Rescue 169:- & Benefit High Beam 230:-

2. Kylan gör dig torr 
På vintern producerar din hud inte lika mycket olja och har därför lätt för att bli torr. Därför kan puder och foundation ibland se kakigt ut då huden drar åt sig all vatten som produkterna oftast är baserade på! Är du väldigt torr bör du därför återfukta huden ordentligt på nätterna och se till att skaffa basprodukter som är silikon- eller oljebaserade. De sitter nämligen bättre på huden under vintern! Mitt bästa fuktkräms tips är utan tvekan No7 Dry Skin Rescue och för att få tillbaka lystern i huden rekommenderar jag High Beam från Benefit som är en skimrande kräm perfekt för kindbenen!
 

Apolosophy Bronzing Powders 119:- finns i två perfekta nyanser för vintern!

3. Det här med solpuder
Det är lätt hänt att vi fortsätter använda sommarsminket som ligger i vår necessär, speciellt solpudret! Skippa den guldskimrande bronzern och skaffa dig ett matt mörkare puder med kallare nyans i stället! Detta gör sig bättre på vår vinterhud och matchar höst- och vintermodet mycket bättre! Ge ditt ansikte en fin kontur genom att applicera solpudret lätt under kindbenet, vid tinningen och lite i pannan. Inte i hela ansiktet!


Paris Berlin, krämskuggan GL14 205:- & Läppstift LR331 135:- 

4. Lite färg kan göra underverk 

Byt även ut de somriga tonerna på din makeup! Använd tex jordiga och svala färger på ögonen som du kan matcha upp med lite mer färg på kinder och läppar. Att byta ut sitt vanliga torra rouge mot ett krämrouge är att rekommendera då det sitter bättre. Detsamma gäller dina läppar, undvik gloss då de inte alltid gör sig så bra vid kyla och använd i stället ett ”vaxigare” och mattare läppstift i en liknande färg som din rouge. Tipsar om mina nyfunna favoriter från märket Paris Berlin, där jag bland annat hittat en krämögonskugga som går perfekt både till ögon, kinder och läppar!

5. Pop Up Smink 
För dig som inte riktigt håller med mig om att använda jordiga och mer naturliga färger på vintern så passar detta utmärkt! Använd starka färger som poppar upp i makeupen! Du kan tex lägga en kajal med en skarpare färg inne på vattenlinjen! Detta för att få makeupen att bli mer intressant och som får ögonfärgen att framträda extra mycket! Vill du få en piggare look är även en eyeliner ett bra tips då den har en tendens att ”lyfta” blicken!

Puss!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Makeup by Linas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  By Momo
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind