Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

LOVELY WEEKEND

Vilken underbar helg jag haft! Lördag morgon överraskades jag utav min pojkvän som tagit flyget från Milano för att hälsa på utan att jag visste om det! Gissa om jag blev paff! Trots detta hade jag trots allt lyckats luska ut att det var någonting i görningen, haha!

Som jag skrev i lördags firade jag ett år med bloggen men utöver det så fick jag även fira att jag nu har 14000 följare på Instagram! Jag är överlycklig och hade aldrig kunna föreställa mig att den skulle växa så fort! Jag började anstränga mig rejält för exakt ett år sedan så jag är otroligt glad att den tog fart!! Ska bli så spännande att se vart den tar vägen:)

/I had a Wonderful weekend spending it with my love. He totally surprised me by traveling from Milano to be with me for 1,5 day! Booo, your amazing! Ive also been celebrating that I just got 14000 followers on Instagram! Thats so wwicked!! Im so happy!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Makeup by Linas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Emelie Walles
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand