Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

1 YEAR ANNIVERSARY, BLOGGY!!


Den här helgen är det 1 år sedan jag startade min blogg! Herregud vad tiden har gått fort! Jag hade aldrig bloggat innan och hade inte en aning om vad jag gav mig in på! Trodde aldrig att den skulle växa så fort och jag trodde inte heller att jag skulle tycka det var så roligt! Det tar mycket tid mer än vad man tror men det är så värt det! 

När jag tittar tillbaka på året som gått och på alla bilder och texter jag postat så är jag verkligen överlycklig över att jag började! Jag har utvecklats massor! Nu är jag jätte spänd på vad som kommer hända tills nästa jubileum! Ska bli super kul att se!
Så..Grattis på ett års dagen, Bloggen!

/This weekend it’s one year since I started my blog! My goodness the time flies quickly! I had never blogged before and had no idea what I was getting myself into! Never thought that it would grow so fast and I didn’t believe that I would think it was so fun either! It takes much more time than you think, but it’s so worth it!

When i look back on all the pics and texts I posted Im so happy that I started!. Now I’m really excited about what will happen until the next anniversary! Congratulations Bloggy, 1 year today!!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Makeup by Linas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  By Momo
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind