Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

1 YEAR ANNIVERSARY, BLOGGY!!


Den här helgen är det 1 år sedan jag startade min blogg! Herregud vad tiden har gått fort! Jag hade aldrig bloggat innan och hade inte en aning om vad jag gav mig in på! Trodde aldrig att den skulle växa så fort och jag trodde inte heller att jag skulle tycka det var så roligt! Det tar mycket tid mer än vad man tror men det är så värt det! 

När jag tittar tillbaka på året som gått och på alla bilder och texter jag postat så är jag verkligen överlycklig över att jag började! Jag har utvecklats massor! Nu är jag jätte spänd på vad som kommer hända tills nästa jubileum! Ska bli super kul att se!
Så..Grattis på ett års dagen, Bloggen!

/This weekend it’s one year since I started my blog! My goodness the time flies quickly! I had never blogged before and had no idea what I was getting myself into! Never thought that it would grow so fast and I didn’t believe that I would think it was so fun either! It takes much more time than you think, but it’s so worth it!

When i look back on all the pics and texts I posted Im so happy that I started!. Now I’m really excited about what will happen until the next anniversary! Congratulations Bloggy, 1 year today!!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Makeup by Linas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Emelie Walles
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand