Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TRYING OUT SOME SENSAI CLEANSERS

Jag har varit på jakt efter en riktigt bra rengöring och nu har jag testat att bland annat rengöra mig med Sensai’s 2 steg serie ett tag. Jag har inte använt Sensai någonting innan förutom deras concealer som jag gillar starkt. Så här tycker jag om dessa produkter:

Step 1 Gentle Makeup Remover for Eye & Lip 345Kr:
Det här är en lotion liknande rengöring för ögon och ansikte vilket innebär att den kan ta bort lite starkare makeup. Jag gillar den här verkligen då den inte blir super oljig efteråt. Det är inte så vanligt när man köper en sån typ av rengöring! Den känns väldigt behaglig efteråt och känns lyxigt återfuktande!

Är den värd att köpas? Ja, det tycker jag faktiskt! Jag gillade den jätte mycket och ett extra plus att man inte blev utorkad runt ögonen efteråt! 

Step 2 Sensai Silky Purifying Creamy Soap 369Kr:
Det här är en krämig och lyxig rengöring för ansiktet! Alltså shit, så dryg den var! Du behöver verkligen en jätte pytte pytte klick och den funkar över hela ansiktet så den är ju verkligen ekonomisk! Däremot tycker jag att det blir en lite för tvålig känsla i ansiktet för min smak. Man blir nästan lite sträv efteråt. Måste däremot säga att den fick mig att känna mig extremt ren!

Är den värd att köpas? I det här fallet är det super individuellt om man gillar tvål känslan! Tror den kan vara sjukt bra på någon som är lite fetare i hyn. Jag som är torr, jag kommer nog leta vidare då jag behöver något mer fuktgivande.

/Trying out some cleansers and this time I tried Sensai’s two step serie! If you want to know what I thought about them? Press the translation button to the right on my page to read it in your language.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Makeup by Linas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Sara Che
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Imane Asry