Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

I CELEBRATED CHRISTMAS LAST NIGHT

Ja, det här kanske låter helt vrickat men igår firade jag faktiskt jul med mina vänner. Några utav mina vänner har nämligen en liten tradition att fira jul mitt i Oktober haha. Så jag var faktiskt med i år! Dagen börjar alltid med grötlunch och skinkmacka. Sedan blir det ”julvandring” i gamlastan.

På kvällen har dom alltid knytkalas så att vi tillsammans bildade julbord. Haha det låter helt galet men det är super mysigt. Min fina vän Sanna hade även julpyntat hemma, satt på Peter Jöback på stereon och förberett med glögg för att få till en extra härlig julstämning! Kvällen slutade med super mätta magar, Karl Bertil Jonsson och till sist den berömda julklappsleken!

Måste säga att jag gillar att fira jul i Oktober. Nu har jag två månader på mig att bli sugen på julmat igen haha! Ha en fin söndag nu hörni!

/Yepp, I know it seems pretty weird but some of my friends have a tradition of celebrating x-mas in October! So I acctually joined this year! Super cozy. Translate to get the whole story;)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Makeup by Linas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Ida Warg
  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Sassa Asli
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind