Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TREAT YOUR PARTNER WITH A DUO

Pic Borrowed from Sturebadet.

Kerstin Floran, i love the scent and it really feels like true spa products!

Alla behöver en Spa-stund någon gång ibland, även våra män! Förr förra helgen tog jag därför med min kärlek på Sturebadet då jag bokat en Duo behandling åt oss. Hade ett presentkort som jag totalt missat att utnyttja! Man behöver skämma bort sin partner ibland så jag tog dit honom samtidigt!

Sturebadet har verkligen så fina lokaler och det är verkligen super mysigt att vara där tillsammans för att verkligen koppla av. Vi gick ditt lite innan våran tid för att kunna bubbla, ta en te och mysa. Min favorit aktivitet där inne är Aroma rummet. Det är ett lite varmare rum som är fyllt med härliga arom dofter, jag somnar typ direkt där! 

Duo Behandlingen vi tog sen innebar att man får ett eget rum med en massage terapeut under 50 min. Först får en utav er ligga i ett kurbad med egen vald olja (jag tog eucalyptus). Under tiden får din partner massage, sedan byter man efter halva tiden. Hur skönt som helst och roligt att få vara tillsammmans. 

/Treated my boyfriend with a Duo-Treatment at Sturebadet in Stockholm for two weekends ago! It was sooo cozy. Read everything in your language by pressing the translation button to the right on this page!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Makeup by Linas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Man
  Niklas Berglind