Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TREAT YOUR PARTNER WITH A DUO

Pic Borrowed from Sturebadet.

Kerstin Floran, i love the scent and it really feels like true spa products!

Alla behöver en Spa-stund någon gång ibland, även våra män! Förr förra helgen tog jag därför med min kärlek på Sturebadet då jag bokat en Duo behandling åt oss. Hade ett presentkort som jag totalt missat att utnyttja! Man behöver skämma bort sin partner ibland så jag tog dit honom samtidigt!

Sturebadet har verkligen så fina lokaler och det är verkligen super mysigt att vara där tillsammans för att verkligen koppla av. Vi gick ditt lite innan våran tid för att kunna bubbla, ta en te och mysa. Min favorit aktivitet där inne är Aroma rummet. Det är ett lite varmare rum som är fyllt med härliga arom dofter, jag somnar typ direkt där! 

Duo Behandlingen vi tog sen innebar att man får ett eget rum med en massage terapeut under 50 min. Först får en utav er ligga i ett kurbad med egen vald olja (jag tog eucalyptus). Under tiden får din partner massage, sedan byter man efter halva tiden. Hur skönt som helst och roligt att få vara tillsammmans. 

/Treated my boyfriend with a Duo-Treatment at Sturebadet in Stockholm for two weekends ago! It was sooo cozy. Read everything in your language by pressing the translation button to the right on this page!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Makeup by Linas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Sara Che
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Imane Asry