Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

COOK IN MILANO!

Nu är jag på väg hem igen från en fantastisk helg i Milano och trots en så kort weekend hann vi med en hel del! En utav aktiviteterna under lördagen var ”Cook in Milano” Min kompis Josephine fyllde som sagt 30 och hon fick den här ”Italienska matlagningskvällen” i present!  

Så kul! Om ni är i Milano så måste ni testa detta! Man får alltså spendera kvällen tillsammans med en professionell kock, Clara, och laga en 4-rätters middag från skratch! Självklart var det Italienska klassiska rätter man fick laga! Så från och med nu kan jag bland annat tillaga egen pasta!

Jag älskar verkligen att laga mat men jag har varit inne i en period där jag inte hunnit med det lika mycket som jag velat! Måste säga att den här aktiviteten väckte mitt intresse tillbaka igen! Clara som var våran boss i köket var grymt pedagogisk och härlig! Hon tog sig verkligen tid att lära ut små knep som kan förvandla en vanlig måltid till den allra bästa! Så lyckat!

Om du vill testa detta när du är i Milano så kika in deras hemsida HÄR-> Cookinmilano.com

/On my way to Sthlm after an amazing weekend in Milano! One of our activities during the week was ”cooking in Milano”! If you want to read the whole text in your language please press the translation button under neath my profile pic to the right on this page!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Makeup by Linas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Sara Che
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Imane Asry