Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

5 MAKEUP TRENDS FALL 2014

Förra veckan skrev jag en artikel för Devote om Höstens 5 hetaste trender. Självklart finns det fler trender än dessa men de här föll jag för lite extra! En del skiljer sig drastiskt från varandra, andra trender går hand i hand.

Jag har postat info om alla looker separat i tidigare inlägg MEN om du har missat dom så kommer här en sammanfattning på alla lookerna! <3

1. Fyllda bryn och bäriga läppar!
I förra artikeln pratade vi om bryn! I höst ska det vara mycket, skarpt och lite yvigt! Fyll i dina bryn med en brynskugga för att göra dom fylliga och kombinera detta med en markerad mun. Läpparna går från rönnbär till boysenbärs färgat men det är inte alltid man ser läpparna skarpa med läppenna utan snarare något utsuddade!

Tips! Vet du inte riktigt hur du ska få till ett par utsuddade läppar? Måla mitten av läpparna ganska kraftig med ett starkt bärigt läppstift. Applicera sedan lite utav ett läppsyl ovanpå för att få det extra ”flyttbart” och dra sedan fingret el en pensel ut mot läppkanten. Bit sedan av ordentligt på ett papper för att få en mattare ton!


 

2. Kattögon
Det ljuva 60-talet fortsätter att inspirera oss! Nu gäller det att öva på den breda eyeliner eller att göra en mjukt sotad look som sneddar ut från ögonen. Denna ögonmakeup markerar både ögats form, förstorar ögonen och ger en intensiv blick! Läpparna går åt ett naturligt håll och får gärna se så nude ut som möjligt!

Tips! Har du svårt att få till en eyeliner? Måla med en vit kajalpenna innan du börjar med det svarta. På så sätt blir det lättare att sudda om du råkar få det osymmetriskt! Sen är det bara att följa din mall med eyelinern!

 

 

3. Metalliskt
Silver och bronz är två stora ledord i makeup världen just nu och de ska vara så metalliskt som möjligt. Detta är verkligen en glamorös trend som passar dom flesta och gör sig ypperligt på fest! Att välja en silvrig ögonskugga i kombination med en grå sotning och en guldig kombination med brunt är helt rätt!

Tips!
 För att verkligen ta fram blänket i en metallisk ögonskugga är ett bra tips att inför skaffa en ögonprimer! Detta hjälper skuggan sitta och glänsa extra mycket! För ett ännu mer chrome-liknande shimmer kan du toppa med ett tunt lager genomskinligt läppglans uppe på både läppar och ögonlock!

 

 

4. No Makeup – Naturligt och minimalt
Vårdade bryn, en mjuk och fin bas i kombination med en tunn eyeliner i en matt brunfärg. Här har du trenden som hjälper dig att framhäva den naturliga skönheten i dig men den kan också vara den svåraste. Att sminka naturligt är inte alltid lätt men i det här fallet så är vekligen Less is more det rätta budskapet! 

Tips! Satsa på en riktigt bra bas! Se till att lära dig vad som passar dig bäst. Behöver du något som täcker eller vill du bara ta fram din lyster? För dig som vill täcka, investera i en bra foundation och en foundationborste så resultatet blir så tunt men täckande som möjligt! Vill du ha lyster så är mineral smink ett jätte tips för att få en ”retucherad” hy!

 

 

5. Fransar till vardags!
Fransar kommer bli rå hett i höst och inte bara när du är på festligheter! På New York Fashion week kunde man se massor med modeller med avskalade makeuper men med stora fransar. 

Tips! Styck fransar är bland det snyggaste som finns när man lär sig använda dom! Applicera några i hörnet av makeupen eller sprid ut dom sporadiskt för att få en mer docklik look.

 

/Translation button on the right under my profile;) Have a great weekend!

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Makeup by Linas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Sara Che
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Imane Asry