Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

CC LOVE FROM PETER THOMAS ROTH


This time I choosed a darker color than I normally use! In case I want it lighter I will just mix it with my previous color thats a little bit lighter than I am right now!

Tänkte att jag skulle påminna er om det här fantastiska märke som jag hittade för nästan precis ett år sedan, Peter Thomas Roth! Jag varvar lite olika foundations från vecka till vecka, framför allt olika varianter av CC Foundation! Älskar när det blir tunt men täckande! Den här basen stormtrivs jag med och jag har varit den ganska trogen måste jag säga trots att jag testar runt en hel del.

Nu har de även släppt en CC Concealer(!) Jag själv har aldrig hört talas om att det finns CC concealer också haha men det är kanske jag som totalt missat det! Ska bli så kul att testa om den är lika bra som min foundation!

Priser? Ordinarie priser ligger runt 400:- MEN du kan hitta betydligt billigare på nätet! Puss

/One of the best CC Foundations I’ve tried so far! The CC concealer is brand new and Im so excited to try it! Want more info? Don’t forget to press the translation button to the right on my page!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Makeup by Linas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Sara Che
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Imane Asry