Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

5 MUSTS IN MIAMI

Mac Cosmetics – Jag som är en sminknörd passade på att shoppa upp mitt förråd av mac produkter. De är ju så sjukt bra, både när det kommer till pigment och kvalité. Priserna i Usa är nämligen 50 % lägre än vad de är i Sverige så här ska man passa på. Dessutom tycker jag servicen är fantastisk!! Guuud vad jag handlade, nedan ser ni en tiondel av vad jag handlade där! Haha

/Eng. Translation button to the right under my profile pic!!


Mac, Mac, Mac!

Aventura Shopping Mall, 19501 Biscayne Blvd  – Shoppa måste man göra i Miami. Vi besökte olika shopping centrum men den här gallerian blev verkligen min favorit. Jag hade ungefär 20 kassar när jag gick ut därifrån men undertiden går du runt med en vagn som du fyller. Du har til och med en stol på för att kunna vila dig emellanåt! Haha Andra tips på shopping malls vi besökte: Sawgrass mall, Dolphin mall och


Loads of shopping!

Outback Steakhouse, W Flagler St, Miami – Okej, det här är ju ingenting jätte fancy då restaurangen ger känslan av en vilda western pub men maten alltså! En blommande lök med lite dipp som snacks? Sååå gott! Jag gillar sådana här ställen som också överaskar med nya smak kombinationer! Jag åt en utav de godaste middagarna jag ätit där. Läs om den rätten HÄR!


The Bloomin’ Onion.

Lincoln Road ligger i hjärtat av Miami Beach. Det är en fantastisk gågata med massa bra shopping och goa restauranger. Det är något med ställets vibe. Jag gillar atmosfären, ströshoppingen och att sedan kunna stanna för en drink eller en god matbit! Det var här jag gick lös på Mac produkterna bland annat!


Pic borrowed from Lincolnroadmall.

South Miami Beach – Ett måste om du besöker Miami är ju South Beach och då är Ocean Drive en ”must-do” upplevelse. En kanon plats om du vill titta på folk, käka god mat och samtidigt njuta av den fantastiska stranden. Vattnet är kristall klart, stranden fräsch och du känner verkligen Miami känslor när du ser alla åka rullskridskor längs stranden. Nackdelen är dock att det är extremt dyrt längs med hela Ocean Drive, speciellt alkoholen! 


All the Palm trees a long Ocean drive…


I really have to go back soon…

Vi ses snart Miami! Jag saknar dig redan!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Makeup by Linas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Sara Che
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Imane Asry