Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TÄVLING – VINN POPULÄRA BENEFIT PRODUKTER!


Besök min Instagram för att ha chans att vinna de här tre gobitarna!

Idag startar en ny tävling på min Instagram @makeupbylina!! Sedan Sephora öppnade i Sverige har jag varit super sugen på att testa Benefits produkter. Jag kom däremot aldrig iväg för att köpa dom men när jag var i Usa för några veckor sedan köpte jag både den kända mascaran och den fantastiska rengöringen som jag hört så många prata om! Jag är super nöjd!

Nu har jag fått äran att ge bort 3 kit (värde 640:-) utav de mest kända produkterna från Benefit!

Hur du tävlar? Det är enkelt!
1. Gå in på Instagram och följ mig @makeupbylina och @benefitsweden
2. Reposta sedan min bild och hashtagga #benefitxlina
3. Klar!

Vinnarna utse på mån 20 Okt efter kl 14.00 Lycka till nu <3

 

Mer om kitet du kan vinna:


         
They’re Real Mascara – 235:- Alltså!! Detta är en utav Sephoras mest sålda produkter varje månad i hela världen! Jag älskar den här då den både separerar, ger volym och längd! Dessutom blir den verkligen svart vilket jag tok gillar. Man får liksom kraftigare fransar snabbt och den kladdar ingenting!

They’re Real Push up liner – 230:- Den här produkten hade jag inte testat förut. Smart spets som verkligen ger en riktigt markerad eyeliner. Knepig i början men så fort man får till tekniken blir det här lätt en favvo produkt!

They’re Real Remover – 175:- Varför jag köpte den här i Usa var för att jag hade testat typ 1000 olika produkter på handen i en affär och tillslut kom expediten fram och frågade om det inte var dags att tvätta av innan jag testade mer haha. Hon tog fram den här rengöringen och shit va snabbt den tog bort allt! Sjukt impad och jag köpte den direkt!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Makeup by Linas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind