Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

APOLOSOPHY HAS A PINK HEART THIS MONTH


Det här jobbet gav mig en liten tankeställare. ibland är det viktigt att stanna upp och inse att man borde vara mer tacksam för livet!

I fredags gästade jag och min fina ass. Alexandra Apolosophy för ett lite mini event med dessa två fantastiska kvinnor som har erfarenhet utav bröstcancer. Apotek Hjärtat (som sminkmärket kommer i från) har nämligen ett samarbete med bröstcancerföreningarnas Riksorganisation. Under kvällen fick jag äran att lära ut och visa hur de lättare ska kunna sminka sig!

Det här jobbet gav mig verkligen en tankeställare! Jag satt och lyssnade på deras historia och jag tror aldrig jag kan sätta mig in vad 100 000-tals kvinnor går eller gått igenom. Man måste verkligen uppskatta och vara glad för varje dag man är frisk! <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Makeup by Linas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Man
  Niklas Berglind